Denní horoskop LVA na 5. 1. 2023

Lev 5. 1. 2023

Pokud zrovna nemáte žádný milostný vztah, Lvi, dnes byste se mohli seznámit s někým, kdo je pro vás velkým příslibem. Může se to nějakým způsobem týkat práce a je také možné, že tato osoba žije ve vašem okolí již delší dobu. Mohl by vás vzájemně seznámit nějaký přítel. Pravděpodobně strávíte alespoň hodinu povídáním a pravděpodobně se domluvíte na dalším setkání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Může se stát, že se ukáže, že rande, na které jste se nějakou dobu těšili, nebude tak vášnivé, jak jste doufali. Energie vyzařující z planet podporuje pozitivní tok citů, který se však může projevit spíše v hluboké konverzaci než v milostném objetí. Neopouštějte naději úplně, zítra je další den a do té doby se může mnohé změnit!

Práce

Lidé, s nimiž pracujete, vás dnes budou snadno frustrovat nedostatkem spolupráce. Obvykle jste to vy, kdo pomáhá lidi stmelovat, ale dnes se můžete přetrhnout a nic z toho. Nezralý přístup druhých lidí je pro vás zkrátka příliš velké sousto.

Peníze

Jste pohotoví a připravení využít nové příležitosti. Panuje disharmonie spojená s dlouhodobou transformací. To znamená, že vaše vztahy, které jsou v současné době otřeseny, nemusí být vždy po ruce, když je potřebujete. Učení se novým dovednostem na vás může mezitím padnout. Věnujte více času domácnosti, opravám a výdajům, aby vše odpovídalo bezpečnostním předpisům.

Zdraví

Tíživou atmosféru, kterou dnešní aspekt iniciuje, může odvrátit vaše povaha milující potěšení, ale není to vždy tak snadné, jak si myslíte. Obecně platí, že je snazší říkat ano než ne, protože je příjemnější vyhovět než zklamat. Říci ne vám však může dát svobodu získat to, co skutečně chcete. Není vždy snadné dosáhnout potěšení. Uvažujte o této výzvě, když stojíte před volbou stravy: jde o ano, nebo ne.

Přečtěte si také