Denní horoskop LVA na 5. 12. 2023

Lev 5. 12. 2023

Výsledek kreativní inovace, na které jste pracovali, by se měl projevit ještě dnes. Budete příjemně překvapeni. Vaše vynalézavost by se měla vyplatit a vaše úspěchy nezůstanou bez povšimnutí. Pravděpodobně se dočkáte pozitivní zpětné vazby, uznání a skvělých vyhlídek na další rozvoj svých nápadů. Večer si vyjděte ven a dobře se bavte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vaše přesvědčení o určitém blízkém vztahu se dnes může změnit. Pokud jste měli určité představy a myšlenky, které se ve skutečnosti nezakládaly na pravdivém stavu věcí, pak vás možná čeká drsné probuzení. Pokud dokážete nechat věci tak, jak jsou, mohli byste se dočkat příjemného překvapení.

Práce

Jste ve skvělé pozici, abyste se mohli posunout v kariéře kupředu. Pokud máte pocit, že vás vaše současná práce plně neuspokojuje, neváhejte dát výpověď a přejít k něčemu jinému. Čeká na vás mnohem zajímavější příležitost.

Peníze

Máte před sebou období příležitostí, ale také nestability, pokud jde o zaměstnání a zdraví. Je důležité být připraven jednat, protože nové místo může přijít nečekaně. Nedávejte výpověď dříve, než si budete jisti, že nová práce bude fungovat. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši komunikaci, je nutné mít vše písemně, než začnete hazardovat se svými finančními prostředky.

Zdraví

Když někdo tak talentovaný jako vy uvízne za stolem, je to k pláči. Pokud cítíte, že kreativní umělec ve vás kope za to, abyste ho pustili ze skříně, otevřete dveře. V každém případě tento svět potřebuje dalšího Picassa, další Simone de Beauvoirovou. Proč neprozkoumat nabídky na místní vysoké škole a nezjistit, zda by se vám do rozvrhu nehodil budoucí on-line kurz ve vámi preferovaném oboru? Pokud vám dělá radost aranžovat květiny doma, pak je načase zařadit květiny do rodinného rozpočtu.

Přečtěte si také