Denní horoskop LVA na 7. 12. 2022

Lev 7. 12. 2022

Díky dnešní energii se budete cítit na vrcholu světa. Vzhledem k vaší obvyklé pracovitosti si možná budete muset dávat pozor na vyčerpání. I když vám mimořádná síla, zdraví a duševní bystrost poskytují obrovskou podporu, abyste toho hodně stihli, musíte také vědět, kdy pro dnešek skončit. Část energie si nechte na společenské nebo rekreační aktivity.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám dnes podaří vykročit správnou nohou, můžete se svým partnerem (současným nebo budoucím) prožít krásné společné chvíle. Zaměřte svou energii na aktivity, které posílí vaše vzájemné pouto. Pokud jste přemýšleli o tom, že byste zkusili něco jiného, pak máte šanci zjistit, zda to má šanci na úspěch. Uvolněte se a nechte to plynout!

Práce

Napište své nápady na papír, místo abyste je nechali vyletět opačným směrem, než přišly. Ujistěte se, že se nejedná o kus papíru, který bude brzy omylem vyhozen do koše. Vaše nápady jsou dobré – využijte dnešní den k jejich uspořádání.

Peníze

Užíváte si příliv energie. V oblasti vašeho horoskopu spojené s cestováním, cizími lidmi, jazyky a kulturami je hodně dynamiky. Pokud jste hledali nové způsoby, jak vydělat peníze, nehledejte v těchto oblastech rychlé a efektivní výsledky. Změna povolání nebo dokonce globální podnikání vám může přinést pořádné peníze.

Zdraví

Když se do něčeho pustíte, je velmi pravděpodobné, že se vám to, co jste si předsevzali, podaří. Při dnešní astrální konfiguraci to platí zejména tehdy, pokud je to, co jste si předsevzali, ctnostným cílem. Zamyslete se nad cíli, které jste si stanovili a které se týkají vašeho zdraví. Ať už se jedná o dietu, odpočinek nebo cvičení, tento aspekt vás podpoří v tom, abyste své závazky splnili a obnovili.

Přečtěte si také