Denní horoskop LVA na 8. 9. 2022

Lev 8. 9. 2022

Nebuďte překvapeni, že se dnes dostáváte do víru dění pomaleji než obvykle, Lvi. Ne každý den začíná razantně, tak na sebe kvůli tomu nebuďte příliš přísní. Berte věci pomalu a v klidu. Pokud máte nějaký termín, zvažte, zda nepožádat o jeho krátké prodloužení. Když budete na sebe tlačit, abyste něco stihli, můžete se cítit ještě méně produktivní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den je skvělý pro navazování kontaktů a budování mostů mezi vámi a ostatními. Je čas být praktičtí, a to velmi starostlivým a ohleduplným způsobem, místo abyste trávili čas vymýšlením spousty nereálných plánů. Propojte veškerou romantiku a poezii svého vztahu se všemi přízemními nezbytnostmi.

Práce

Nepředbíhejte v projektu, na kterém se právě podílíte. Ještě nejsou všechny části na svém místě  buďte trpěliví. Toto je jeden z těch okamžiků, kdy unáhlený krok může zcela rozbít veškerou přípravnou práci, kterou jste dosud vykonali.

Peníze

Peníze jsou pro vás obvykle prostředkem k dosažení cíle. Raději se obklopíte krásou, než abyste se starali o to, jak vydělat více peněz. Nyní však máte díky aktivitě v oblasti peněz a hodnot tolik příležitostí, že je těžké je všechny zvládnout. Pokud se cítíte zahlceni, udělejte si seznam možností a zužte je na ty, které můžete reálně uskutečnit. Peněz bude dostatek.

Zdraví

Poddat se tomu, co zvyšuje vaši sílu, je dobrý nápad. To jistě zahrnuje nějaký druh pohybu. Doporučuje se jakýkoli druh cvičení, který vám zrychlí tep a zároveň protáhne končetiny: běh, bikram jóga, aštanga jóga, pilates atd. Soutěžní sporty se dnes nedoporučují, protože vaše energie by mohla být negativně ovlivněna dynamikou vítězství a prohry. Než začnete mluvit, nespěchejte; se slovy si budete umět poradit, pokud budete přesně vědět, co chcete.

Přečtěte si také