Denní horoskop LVA na 9. 10. 2022

Lev 9. 10. 2022

Intimní vztahy nabírají na síle, protože vás sbližuje větší účast na životě toho druhého. Vztahy rostou díky lepší komunikaci a společným snům, cílům a ideálům – o fyzické vášni nemluvě! Dnes byste se měli cítit silní a sebevědomí, zejména díky pokračujícímu materiálnímu úspěchu. Na pořadu dne může být cestování, nové auto a několik luxusních předmětů.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Romantika se přesouvá do oblasti fantazie a mezi tím, co víte, že chcete, a tím, co skutečně dostanete, může být velká propast. Dnes můžete pocítit touhu překročit všechny hranice a splynout se svou zamýšlenou láskou. To je fajn, dokud nenastoupí každodenní realita a mystická hudba andělů se nezmění v zaprášenou břečku.

Práce

V práci panuje obrovský neklid, který vám ztěžuje dotáhnout cokoli do konce. Místo toho, abyste se soustředili, stále přepínáte úkoly a váháte. Často se vědomě zhluboka nadechujte.

Peníze

Jste připraveni využít některé nové příležitosti v práci a podnikání. Vesmír zdůrazňuje sektor, který řídí peníze a hodnoty, takže budete moci nejen více vydělat, ale také je moudře využít. Může to znamenat, že budete investovat do své budoucnosti tím, že zdokonalíte své profesní dovednosti, nebo najdete oblasti, kde jste příliš utráceli, a omezíte je.

Zdraví

Díky dnešnímu planetárnímu tranzitu jste velmi citliví na potřeby druhých. Rádi byste, aby se lidé kolem vás cítili dobře. Skutečně nejúčinnějším způsobem, jak toto přání vyjádřit, je cítit se dobře sami. Možná budete mít dnes při běhu chuť ocenit ostatní běžce – spojit se takovým způsobem, jakým to dokážou jen lidé, kterým pot stéká po tváři! Nebo se možná budete chtít zúčastnit lekce jógy, kde můžete zažít skupinové opojení mnoha lidí, kteří se dobře chovají ke svému tělu.

Přečtěte si také