Denní horoskop LVA na 9. 9. 2022

Lev 9. 9. 2022

Dnešek přináší příležitost vidět věci takové, jaké jsou, a ne takové, jaké byste je chtěli mít. Někdy je snadné si něco namlouvat, ale to vám může procházet jen tak dlouho, než pravda vyjde najevo. Přijde čas, kdy je třeba se věcem postavit čelem. Každá doba je výbornou příležitostí začít znovu. Dejte si na čas a důvěřujte si.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes pravděpodobně pocítíte touhu po intenzivní konverzaci. Máte příležitost přimět svá slova, aby pracovala ve váš prospěch, protože mají zvláštní sílu a schopnost proměny. Pokud jste si lámali hlavu nad tím, jak se tohoto tématu chopit, pak už se nedivte, protože stačí říct to, co cítíte, že vás k tomu vede, a nechat za sebe mluvit své nadšení.

Práce

Vyjděte ze zajetých kolejí a řekněte ano nabídce, kterou byste normálně odmítli, aniž byste se nad ní zamysleli. Riziko, které dnes podstoupíte, se vám bohatě vyplatí. Není třeba se bát budoucnosti. Místo pochybností věřte ve své činy.

Peníze

Peníze jsou pro vás obvykle prostředkem k dosažení cíle. Raději se obklopíte krásou, než abyste se starali o to, jak vydělat více peněz. Nyní však máte díky aktivitě v oblasti peněz a hodnot tolik příležitostí, že je těžké je všechny zvládnout. Pokud se cítíte zahlceni, udělejte si seznam možností a zužte je na ty, které můžete reálně uskutečnit. Peněz bude dostatek.

Zdraví

Dnešní příjemný aspekt se týká všeho romantického. Budete obzvláště schopni využít svých intuitivních schopností, abyste vycítili správný okamžik pro vyjádření svých citů a svého těla způsobem, který bude příjemný vám i ostatním. Může to být vaše mimika, fyzická náklonnost nebo třeba poskytnutí prostoru těm, kteří to potřebují. Chcete-li tento harmonický aspekt posílit, dopřejte si něco, co uvolní tělo i mysl: masáž, saunu nebo procházku v lese.

Přečtěte si také