Denní horoskop PANNY na 1. 1. 2023

Panna 1. 1. 2023

Panny, opravdu nemusíte nikomu nic dokazovat. Možná se cítíte pod tlakem, že musíte udělat spoustu práce. Ale některé projekty, zejména ty, které vyžadují kreativitu, prostě nelze uspěchat. Zjistíte, že když si dáte na čas a necháte svou múzu působit, vytvoříte nakonec něco skutečně hodnotného. Pokud se však budete snažit spěchat, váš čas bude pravděpodobně vynaložen zbytečně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jedním z problémů, s nimiž se potýkají milostné zájmy ve vztahu s vámi, je to, že po určité době se vaše počáteční snaha poskytnout jim užitečné kousky filozofických nebo metafyzických znalostí začne zvrhávat v něco, co lze popsat pouze jako neustálé poučování až mučivé rýpání. Nebeská konfigurace znamená, že pokud si chcete svého současného partnera udržet, musíte se naučit vést rozhovor, a ne pronášet monology!

Práce

Posuňte dnes své myšlení k novým hranicím. Koleje, ve kterých se nacházíte, jsou pohodlné, protože jsou vám nejlépe známé. Uvědomte si, že nikdy neporostete, pokud nerozšíříte své hranice a nebudete se vážně zabývat možnostmi, které se kolem vás nabízejí.

Peníze

Nyní nestačí šetřit. Jste chytří, někdy až klamně, zejména pokud jde o peníze. Proto se využití aspektu tohoto týdne stává hlavní směrnicí. Prosazujte své kariérní cíle a zároveň se chopte nových příležitostí v pracovním životě. Jen se ujistěte, že je vaše práce stabilní, než do ní investujete vše. Někdy se věci mohou měnit tak rychle, že s nimi struktura podniku nedokáže držet krok. Chraňte své zájmy za každou cenu.

Zdraví

V těchto dnech dochází k nádherným tranzitům, které umožňují osobní růst. Může se objevit citový materiál, který byl ignorován nebo potlačován. Pro zvládnutí tohoto druhu probuzení je důležité zůstat fyzicky aktivní, aby vás neovládla mentální energie. Nesmírně vám pomůže, když se alespoň třikrát týdně věnujete nějakému druhu aerobního cvičení. Pití velkého množství vody vám také pomůže odplavit tyto toxiny - jak fyzicky, tak symbolicky.

Přečtěte si také