Denní horoskop PANNY na 1. 11. 2022

Panna 1. 11. 2022

Do vašeho domova může přijít řada mladých návštěvníků, kteří vám chtějí předat novinky a informace. Většinu dne pravděpodobně strávíte prací kolem domu nebo na zahradě, která vás velmi baví. Rozhovory živí váš intelekt a podněcují vaši zvědavost. Budete se cítit velmi pozitivně, ať už se rozhodnete dělat cokoli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to vhodná doba pro rozšíření společenských příležitostí a pro to, abyste se jakýmkoli způsobem seznámili s novými přáteli. Do vašeho života se může vrátit člověk z dob studií na vysoké škole, když to budete nejméně čekat. Tentokrát můžete mít více společného a možná zjistíte, že si rozumíte mnohem lépe než v minulosti. Kdo ví, kam to může vést? Jděte do toho!

Práce

Dnes můžete být zaneprázdněni řízením několika projektů. Budete pracovat s více úkoly, telefony, faxy a e-maily. Jen si nezapomeňte překontrolovat všechny důležité dokumenty. Pokud musíte vypočítat nějaké údaje nebo vystavit zprávu, mohlo by se snadno stát, že některé údaje přehlédnete.

Peníze

Malý výbuch ve vaší oblasti peněz a hodnot přináší nové způsoby, jak vydělávat a šetřit peníze (nová práce?), a nové pohledy na roli peněz ve vašem životě. O tom, jak důležité budou, rozhodujete vy, ne váš šéf, banka nebo kdokoli jiný. To je docela posilující, když se nad tím zamyslíte.

Zdraví

Díky současné nebeské energii dostanete lekci kompromisu. Nejde jen o to, abyste dostali to, co chcete  jde o to, abyste dostali to, co potřebujete. Pokud nechcete, nemusíte se učit tvrdou cestou. Cesta k osvícení začíná tělem, a pokud se věnujete zdraví svého těla, naučíte se, co skutečně potřebujete i po duchovní stránce.

Přečtěte si také