Denní horoskop PANNY na 23. 10. 2022

Panna 23. 10. 2022

Ve vzduchu je cítit rychlá energie, která naznačuje, že ve vašem životě dojde k nějaké dramatické změně. Věci se pro vás nemusí vyvíjet dobře, pokud si nevšimnete příležitostí, které se vám otevírají. Možná nebudete muset tolik pracovat jednoduše proto, že se vám mnohé věci daří. Zvažte způsoby, jak se můžete připravit na budoucnost. Dobré časy nebudou trvat věčně.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den s sebou přináší velký pocit vzrušení. Již nějakou dobu víte, že ve vašem vztahu je třeba něco změnit, a dnes k tomu máte nejlepší příležitost. Tato příležitost však může přijít v podobě události nebo překvapení, které se stane zčistajasna. Ať už k ní dojde jakkoli, určitě to udělá své!

Práce

Mezi vaším šéfem, spolupracovníky a vámi samotnými proudí mnoho různých energií, ale nenechte se těmito smíšenými signály zmást a zamotat si hlavu. Budete úspěšní, pokud se jednoduše zaměříte na to pozitivní. Soustřeďte se na to, co funguje dobře, a pusťte z hlavy to, co nefunguje.

Peníze

Tento týden se týká aspektů ovlivňujících vaši oblast romantiky, dětí, rodiny a zábavy. I když můžete být v pokušení vykašlat se na práci a trochu si odpočinout, snažte se odolat! Raději použijte svou energii na řešení problému, který je těmto oblastem společný. Když to uděláte, bude pro vás hrabání peněz snadné.

Zdraví

Ať už je zdrojem nepříjemných pocitů ve vašem životě cokoli, dnes máte příležitost se jich dotknout. Pro některé z vás může být tento planetární tranzit frustrující, pro jiné naopak poučný nebo dokonce zábavný. Otevřete se změnám a uvolněte sevření věcí, o kterých víte, že by měly "odejít". To se týká nezdravých stravovacích návyků a lenosti. Vaše tělo do značné míry řídí to, jak se cítíte: věnujte mu úctu, kterou si zaslouží!

Přečtěte si také