Denní horoskop PANNY na 24. 12. 2022

Panna 24. 12. 2022

Tohle je pro vás úžasný den. Vaše emocionální rozpoložení je úžasně optimistické. Věci by měly plynout vaším směrem a instinktivní vědomí vám pomůže překonat všechny obtížné situace, pokud nějaké nastanou. Využijte této příležitosti k tomu, abyste si zajistili závazky od druhých a upevnili plány, které hodláte dokončit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie ve hře má tendenci sbližovat lidi spíše prostřednictvím konverzace než fyzické přitažlivosti. Pokud jste čekali na výjimečnou osobu, která se objeví, možná budete mít štěstí, když si budete povídat o výstavě umění nebo o galerii a pustíte se do diskuse s někým, jehož porozumění uměleckým principům je až na druhém místě za vaším vlastním. Určitě si později budete chtít prohlédnout jeho lepty.

Práce

Dnes pravděpodobně nevyhrajete žádný spor bez ohledu na to, zda máte pravdu, takže se do něj ani neobtěžujte zapojovat. Šance jsou proti vám. Počkejte si na příznivější dobu, kdy budete dělat nějaké velké kroky.

Peníze

Do vašich vztahů nyní přicházejí různé druhy šťastné energie. Pokud jste k sobě připoutáni, budete se těšit z obnovených vzájemných citů. Pokud nejste, můžete najít větší okruh potenciálních partnerů. Totéž platí i pro obchodní záležitosti, protože za tohoto kosmického klimatu můžete potkat mentory, partnery, a dokonce i investory. Možná si vyděláte více tím, že řeknete svůj názor.

Zdraví

Vidíte, co je třeba ve vašem životě změnit, a změny můžete provést jen vy. Nyní je vhodná doba k tomu, abyste se stali doslova architektem svého světa. Díky dnešnímu vyrovnání jsou pravděpodobné změny na místech, kde byste to nikdy nepovažovali za možné. Abyste si udrželi vysokou energii, zkuste snížit množství kalorií ve svém jídelníčku. Začněte tím, že budete jíst lehčí jídla, a pak zkuste do svého jídelníčku zařadit některé z následujících potravin: hrášek, fenykl, petržel, celozrnné obiloviny a pistáciové oříšky (dobré pro plíce!).

Přečtěte si také