Denní horoskop PANNY na 25. 10. 2022

Panna 25. 10. 2022

Máte rádi lidi, ale někdy dokážete být velmi kritičtí. Dnes můžete mít potíže se začleněním do skupiny. Skupinová dynamika vám nemusí vyhovovat. Jediné, po čem toužíte, je odtrhnout se. Pokuste se tento pocit překonat a pozorujte svůj odpor. Pokuste se najít své místo ve skupině a hrát s ní, aniž byste se přetvařovali.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Váš partner se může cítit povzbuzen k tomu, aby mluvil víc než před nějakou dobou, takže pro jednou odložte limonádu a pytlík brambůrků, přitáhněte si židli a naslouchejte. To, co vám chce říct, se vás obou týká velmi zásadním způsobem, takže to musíte všechno vstřebat a soustředit se. Pak si dejte čas na co nejvhodnější odpovědi.

Práce

Dávejte si pozor, abyste toho neřekli příliš mnoho. Dnes se do vás zakousne štěnice, a jakmile začnete mluvit, nebudete moci přestat. Hrozí, že řeknete něco, čeho budete litovat, a může vás to stát i práci. Tohle není nejlepší doba na ztrátu zaměstnání, takže buďte opatrní!

Peníze

Máte před sebou spoustu nových příležitostí, jak vydělat peníze. Protože vesmír odměňuje akci a prosazování vašich schopností na širším trhu, čím více toho dokážete, tím lepších výsledků se dočkáte. Nestyďte se říci nadřízeným o všech skrytých dovednostech, které máte. Možná se právě domluvíte na větší jistotě zaměstnání.

Zdraví

Snažte se dnes na každý problém nahlížet ze dvou stran. Kosmická energie vás může zavést k zrcadlu, kde můžete být v pokušení být kritičtí a nelítostní. Buďte k sobě laskaví: pamatujte, že to, jak se cítíte, nejvíce ovlivňuje to, co si říkáte, a ne to, co říkají druzí! A cítíte se dobře, pokud se přijímáte takoví, jací jste, a děláte něco pro to, abyste zůstali zdraví. Tuto energii můžete využít k tomu, abyste poznali a ocenili to, co ve vašem životě funguje. Pokud vaše nohy fungují, používejte je!

Přečtěte si také