Denní horoskop PANNY na 25. 12. 2022

Panna 25. 12. 2022

Kariéra, nebo rodina? Společenské uznání, nebo osobní uspokojení? Možná se cítíte rozpolceni mezi dvěma póly a trávíte větší část dne hledáním odpovědí na tyto otázky. Nyní se snažíte mít všechny základy pokryté, ale únava, kterou v takových dnech cítíte, je náznakem, že potřebujete udělat nějaké moudré a realistické změny do budoucna.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete jen těžko odolávat někomu, kdo je naprosto úžasný na pohled. Díky energii vyzařující z planet si velmi dobře uvědomujete dokonalost a může se stát, že vás myšlenka na takové úžasné tělo bude přitahovat. Těla však nejsou všechno, jak si již uvědomujete, a tak se snažte nenechat se tímto člověkem zcela okouzlit. Jste ale v pokušení.

Práce

Váš vtipný a sarkastický humor pravděpodobně zmírní stres z obtížné pracovní situace. Nebojte se dát průchod svým poznámkám. Podpoříte tím růst a lepší kamarádství mezi svými spolupracovníky. Těšte se z lidí, se kterými denně komunikujete.

Peníze

Do vašich vztahů nyní přicházejí různé druhy šťastné energie. Pokud jste k sobě připoutáni, budete se těšit z obnovených vzájemných citů. Pokud nejste, můžete najít větší okruh potenciálních partnerů. Totéž platí i pro obchodní záležitosti, protože za tohoto kosmického klimatu můžete potkat mentory, partnery, a dokonce i investory. Možná si vyděláte více tím, že řeknete svůj názor.

Zdraví

Získat to, co chcete, se v těchto dnech může zdát snadné díky astrální energii. Důležité je zde slovo zdánlivě. Je až příliš snadné přesvědčit se, že to, co dostáváme, je skutečně to, co chceme, a to platí zejména pro vás. Musíme si dát na čas, abychom skutečně věděli, co chceme. K rozvíjení této dovednosti je nutná určitá forma klidu. Jóga je krásnou kombinací budování vnitřní a vnější síly. Vlastně se doporučuje jakékoli cvičení, které je pro vás výzvou.

Přečtěte si také