Denní horoskop PANNY na 27. 11. 2022

Panna 27. 11. 2022

Květiny a čerstvé rostliny mohou zlepšit vaši náladu i domov. Možná máte pocit, že váš příbytek vypadá trochu ošuntěle. Jednoduché triky, které zlepší jeho vzhled, udělají s vaším pohledem zázraky. Zajděte do obchodu s kuchyňskými potřebami a pořiďte si pár nových věcí. Postavte na okno květináč s bylinkami. Budete se divit, jak se změní vaše nálada i celý pokoj!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den přináší možnost nového druhu vztahu. Je možné, že jste si prošli poměrně náročným obdobím, pokud jde o partnerské vztahy, a nyní byste si přáli, aby se situace ustálila a stala se stabilnější. Nechcete se však spokojit s druhým nejlepším, a tak by vám prospělo navázat nové přátelství, které by odráželo vaše měnící se ideály.

Práce

Přijměte svou nevinnou povahu. Buďte znovu dítětem. Přijměte hravý a nedospělý přístup k lidem kolem sebe. Udržujte svou otrávenou, pomstychtivou stránku na uzdě. Nejlepší bude, když odpustíte, zapomenete a půjdete dál s bezstarostností a lehkým, žoviálním srdcem.

Peníze

Pokud si nedáte pozor, mohou tyto aspekty vyústit v boj o moc. Vesmír je asertivní a chce dosáhnout svého. Aktivita se odehrává ve vaší oblasti komunikace, proto si dávejte pozor na svá slova. Nepředpokládejte, že druhá osoba, zejména šéf nebo spolupracovník, něčemu v e-mailu nebo textu rozumí. Zůstanete-li na správné straně, pomůže to ostatním lépe vás pochopit.

Zdraví

Snažte se v tomto období věnovat zvláštní pozornost zdraví svých plic. Doporučujeme vyhýbat se cigaretovému kouři. Také komunikace s vašimi spolupracovníky a další každodenní vztahy budou dnes náročné. Možná budete mít pocit, že se chováte naprosto jasně a dokonce tolerantně, ale někteří lidé to prostě nechápou. Pokud se přistihnete, že v sobě dusíte frustraci, zkuste si představit sebe sama ve světě, který si přejete vytvořit, a nenechte se odradit neschopností lidí kolem sebe.

Přečtěte si také