Denní horoskop PANNY na 29. 12. 2022

Panna 29. 12. 2022

Udělejte si přestávku a vyjděte ze zajetých kolejí, Panny. Dnešní den je vhodný k tomu, abyste se spíše než závazky a odpověďmi zabývali nápady a sny. Zpochybňujte věci a diskutujte o faktech. Ať už budete dělat cokoli, bavte se. Tento den je ideální k tomu, abyste si vyšli ven a užili si čerstvého vzduchu při nějaké venkovní aktivitě, zejména při skupinových činnostech. Nic nezkazíte, když se spojíte s přáteli a budete si povídat o nejnovějších událostech vašeho života.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Opravdu vás baví být v pozici, kdy máte pocit, že máte nadřazené znalosti nebo poslední slovo v nějakém problému či debatě. Právě v takovém prostředí můžete najít někoho výjimečného, kdo vás bude vyzývat k rozhovorům, které máte rádi. Planetární energie podporuje hluboké a mimořádně smysluplné diskuse, ale ne jen tak s někým.

Práce

Jste připraveni ujmout se vedení určitého projektu v práci, ale bohužel se zdá, že jeden z vašich kolegů má stejný nápad. Podělit se o vedoucí úlohu nebude snadné, takže se o to ani nepokoušejte. Najděte jiné řešení.

Peníze

Nyní nestačí šetřit. Jste chytří, zejména pokud jde o peníze. Využití aspektu tohoto týdne se stává hlavní směrnicí. Prosazujte své kariérní cíle a zároveň se chopte nových příležitostí v pracovním životě. Jen se ujistěte, že je vaše práce stabilní, než do ní investujete vše. Někdy se věci mohou měnit tak rychle, že s nimi struktura podniku nedokáže držet krok. Chraňte své zájmy za každou cenu.

Zdraví

Chceme ze sebe dostat to nejlepší, ale často se bojíme příšer, které střeží naši vnitřní svatyni. Ve vašem případě jsou těmito monstry úzkost, obavy, nervové vyčerpání, strach, neklid a hyperaktivita. Květinové esence pomáhají tyto hrozivé překážky zklidnit. Dobrou odezvu by vám mohly dát jitrocel, levandule, ostružiník, bílý kaštan a mimulus. Esence hledejte v místním obchodě se zdravou výživou. Dejte si libovolnou kombinaci (celkem dvě až čtyři kapky) do koupele nebo na polštář před spaním.

Přečtěte si také