Denní horoskop RAKA na 1. 11. 2022

Rak 1. 11. 2022

Dnes byste se mohli věnovat zahradničení. Ve skutečnosti můžete mít kolem domu a na zahradě řadu úkolů, ale také na vás mohou čekat přátelé. Možná své povinnosti zvládnete rychle, a dokonce vymyslíte nové a inovativní způsoby jejich provedení. Zajímavé rozhovory podpoří vaši zvědavost, když budete trávit čas s přáteli.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Netravte dnes volný čas o samotě, protože by to byla ztráta skvělého dne. Budete mít chuť vyrazit ven a stýkat se s novými lidmi, ale spíše si pokud možno zajděte někam, kde si opravdu odpočinete a pořádně se pobavíte. To vám víc než cokoli jiného vrátí náladu a přinese kontakt s velmi zajímavými lidmi.

Práce

Co takhle zavést novou strategii ve svém finančním životě? Můžete si na internetu vyhledat nějaké investice. Možná se rozhodnete uspořádat peníze novým způsobem pomocí svých podílových fondů. Je vhodná doba k tomu, abyste zhodnotili své finanční cíle a vyzkoušeli něco nového.

Peníze

Jste známí tím, že jste organizovaní, i když jen v mysli. Nyní můžete narazit na ideální situaci v pro vás ideální čas. Co říkáte na to, že jste organizovaní? Vesmír přináší příležitosti a zároveň signalizuje jakési spřízněné duše mezi vámi a vaší prací. Neptejte se, odkud to přichází. Prostě to sledujte, nebo toho později litujte.

Zdraví

Převládající energie, která v těchto dnech prochází planetami, vám dodává jemnou radost na duchu. Tento krásný pocit můžete umocnit účastí na společenských a kulturních akcích (v případě potřeby virtuálních) s přáteli nebo blízkými. Abyste v těchto situacích vypadali a cítili se co nejlépe, zkuste se soustředit na své držení těla. Způsob, jakým stojíte, může mít velký vliv na to, jak se cítíte vy i ostatní kolem vás. Držení těla ovlivňuje způsob, jakým dýcháte, a to je klíčové.

Přečtěte si také