Denní horoskop RAKA na 1. 9. 2022

Rak 1. 9. 2022

Cítíte se pokáráni kvůli tomu, jak jste reagovali na situaci, která dopadla jinak, než jste doufali. Věřte, že jste jednali nejlépe, nejklidněji a s největším pochopením. Pokud osoba, se kterou jednáte, vaše jednání nechápe, pak je to pravděpodobně spíše důsledek jejího vlastního zavazadla, a ne vašeho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to nepravděpodobná kombinace čiré geniality, pracovního dne a nečekané, ale zdánlivě osudové události, která přinese rozhovor, který je velmi vítaný a zároveň naprosto překvapivý. Nebeská konfigurace dne je zárukou dne, který se nebude podobat žádnému jinému. Budete milovat každou minutu dobrodružství, do kterého se chystáte.

Práce

Dnes není den, kdy byste měli pracovat sami. Pokud tak učiníte, zcela jistě neuspějete. Jakékoli pokusy o sebekázeň skončí v plamenech. Na druhou stranu, když se spojíte s ostatními, vznikne duch kamarádství a práce vám půjde rychle a hladce.

Peníze

Máte zelenou k psaní dopisů, rozesílání balíčků a obecně k totální ofenzivě v obchodní komunikaci. Pokud chcete vydělat více peněz, změnit svou kariéru nebo dát ostatním vědět, že máte nové dovednosti, udělejte to. Máte veškerou podporu, kterou si můžete od vesmíru přát, abyste upoutali pozornost ostatních. Vydejte se tou nejlepší cestou vpřed.

Zdraví

Zdá se, že dnešní atmosféra činí svět bezpečnějším místem. Užijte si tento pocit "expanzivní péče" na maximum. Začněte s rozprouděním krve nějakým aerobním cvičením. Pak si dopřejte večeři, jejíž součástí jsou bioprodukty: vypěstované a konzumované s vědomým záměrem vyživovat nejen tělo, ale i duši. Máte přirozenou schopnost využívat tyto pozitivní energie a planety zdůrazňují vaši idealistickou perspektivu.

Přečtěte si také