Denní horoskop RAKA na 13. 10. 2022

Rak 13. 10. 2022

Může se zdát, že milostný partner se nyní věnuje spíše obchodním záležitostem než vám. Je třeba učinit některá rozhodnutí a váš přítel by se jimi mohl zabývat po většinu večera. Vášeň k vám je stále silná, ale prozatím je zatlačena do pozadí. Nemyslete si, že jste ztratili svou přitažlivost. Počkejte do zítřka a vše by mělo být opět normální.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud hledáte romantiku, je to skvělý den pro komunikaci s novými lidmi. Lidé obecně mají náladu komunikovat a navazovat nová přátelství. Malý večírek může být právě tím prostředím, kde začnete mluvit s výjimečnou osobou, která se může stát trvalejší součástí vašeho života. Především je to však kvalita konverzace, která udělá nejhlubší dojem.

Práce

Pokud je to možné, je pro příštích několik týdnů s vaší prací silně spojeno cestování na krátké vzdálenosti. Možná jste vysláni dokončit speciální projekt nebo provést výzkum něčeho konkrétního. Ať tak, či onak, užijte si tuto změnu rutiny. Bude pro vás inspirací.

Peníze

Toto období se týká vašich vztahů. Do vašeho života může vstoupit spousta nových lidí, což může být skvělé pro společenské kontakty a poznávání dalších lidí z vašeho oboru. Staré a zatuchlé vztahy, které nic nepřinášejí, jako by se vytratily, dramaticky se změnily nebo úplně zmizely. Nelpěte na tom, co vám již neslouží.

Zdraví

Nejúčinnějším měřítkem zdravé stravy je to, jak dobře spíte. Kvalita odpočinku, kterou si dopřáváte, souvisí s tím, jak je vaše tělo vyladěné. To, co jíte, ovlivňuje vaši schopnost cvičit a odpočívat. Věnujte čas tomu, abyste si všímali, jak vaše tělo tráví to, co jíte. Červené maso je těžko stravitelné, listová zelenina je snadno stravitelná. Seznamte se s tímto spektrem a začněte se ke svému tělu chovat jako k jemně naladěnému nástroji.

Přečtěte si také