Denní horoskop RAKA na 13. 11. 2022

Rak 13. 11. 2022

Hledání odpovědí je snazší, když zaujmete pevnější postoj k tomu, kde se nacházíte nyní a kde chcete být později. Pokud budete i nadále nejistí a uvolnění v tom, jakým způsobem postupovat, mohou vás ostatní využít. Máte sílu a moc pohánět svá přání. Je na čase je uskutečnit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jde o vaše blízké vztahy, můžete se dnes vydat dvěma cestami. Zjistíte, že se méně zajímáte o potřeby svého partnera (současného nebo budoucího). Pokud se rozhodnete je ignorovat, můžete partnerský vztah vystavit velkému napětí. Z dlouhodobého hlediska to vše jen ztíží. Udělejte si čas na alternativu: buďte milí.

Práce

Cítíte se připoutáni k situaci nebo práci, kterou nenávidíte. Máte pocit, že není úniku. Ale je! Máte sílu nechat to být a najít něco nového. Nepochybujte o sobě. Nemá smysl žít svůj život způsobem, který nemáte skutečně rádi.

Peníze

Tento týden vás čeká období změn. Vaše mysl se nyní může soustředit na všechno možné, jen ne na práci. Je důležité si uvědomit, že vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje oblast vašeho horoskopu, která vládne romantice, dětem, rodině a zábavě, můžete svou zasněnou mysl zapojit do vymýšlení nových produktů a služeb, které by uspokojily potřeby těchto skupin.

Zdraví

Dnešní planetární tranzit nevytváří nejjednodušší období a shodou okolností ovlivňuje především vás! Věnujte zvláštní pozornost svému vnitřnímu kritikovi. Během tohoto tranzitu na sebe pravděpodobně budete vyvíjet obrovský tlak, abyste všechny detaily vyřešili správně, a když se vám to nepodaří, můžete nést následky. Místo toho berte v úvahu širší souvislosti a věnujte pozornost především svému zdraví  fyzickému i emocionálnímu. Udělejte si čas na cvičení.

Přečtěte si také