Denní horoskop RAKA na 13. 8. 2022

Rak 13. 8. 2022

V hloubi duše víte, co je správné, Raku. Možná jste viděli, jak někdo upustil peníze na zem, a zvedli jste je. Vrátíte je, nebo si je necháte pro sebe? Pravděpodobně budete mít pocit, že se vám na jednom rameni hádá ďábel s andělem na druhém. Je důležité, abyste anděla poslechli. Udělejte to, o čem víte, že je správné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se sejdete s někým, kdo vám přinese mnohem víc než jen úsměv na tváři; přinese vám také naději do srdce. Je možné, že tuto osobu vídáte již delší dobu, ale zdá se, že určitá událost vás spojuje obzvláště silným způsobem. Na tuto událost hned tak nezapomenete!

Práce

Lidé chtějí vidět pádné důkazy, které by potvrdily vaše včerejší sliby. Pokud nedokážete ostatním ukázat, že jste ochotni dostát svému slovu, ztratíte obrovskou podporu.

Peníze

Peníze pro vás mohou být překážkou. Na jedné straně chcete mít jistotu, kterou vám peníze mohou poskytnout. Na druhou stranu chcete mít pocit, že máte vše pod kontrolou, a peníze se dají ovládat jen zřídka. Dobrou zprávou je, že ve vašem peněžním sektoru je soustředěno mnoho pozitivní energie. Díky činnosti a štěstí by mělo být v této době snazší vydělávat peníze.

Zdraví

Dnešní aspekt je z emocionálního hlediska jedním z nejpříznivějších tranzitů. Často se cítíte rozpolceni mezi vznešenými snahami a každodenním životem. Vznešené snahy jsou svým způsobem jednodušší, potíže vznikají s každodenním životem, kde se citlivost druhých lidí střetává s vaší vlastní. Energie dne vám pomáhá verbalizovat a komunikovat novými způsoby, které pomáhají vašim osobním vztahům. Chcete-li zvýšit pozitivní vliv tohoto tranzitu, dbejte na konzumaci citrusových plodů bohatých na vitamin C.

Přečtěte si také