Denní horoskop RAKA na 14. 10. 2024

Rak 14. 10. 2024

V posledních několika letech jste si uvědomovali, že se měníte vy i vaše zvolená životní cesta. Nebylo to pro vás vždy snadné, protože to někdy znamená rozloučit se s částmi sebe sama, které jste si spíše oblíbili. Dnes na vás může dolehnout napětí uplynulého týdne. Zbavte se ho. Zajděte si zacvičit, nakoupit nebo ukliďte dům. Udržujte emoce na uzdě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte silný pocit, že potřebujete být chvíli sami. To je pravděpodobně dobrý nápad. Strávili jste poměrně hodně času nasloucháním druhým lidem a jejich radám ohledně vašeho současného vztahového problému, ale nenaslouchali jste skutečně sami sobě, svým vlastním potřebám a přáním. Čas strávený hlubokým přemýšlením přinese odpovědi.

Práce

Cítíte se dobře a rádi tento pocit šíříte mezi ostatní. Máte povznesenou náladu a se všemi vycházíte dobře. Ať už jste v práci, nebo ne, nyní je čas navázat důležité kontakty s lidmi ve vašem okolí.

Peníze

Toto období se týká vašich vztahů. Do vašeho života může vstoupit spousta nových lidí, což může být skvělé pro společenské kontakty a poznávání dalších lidí z vašeho oboru. Staré a zatuchlé vztahy, které nic nepřinášejí, jako by se vytratily, dramaticky se změnily nebo úplně zmizely. Nelpěte na tom, co vám již neslouží.

Zdraví

Jste zaskočeni násilím, které vidíte ve světě, a potřebujete tento šok vyvážit předvídatelnými uklidňujícími činnostmi. Obklopte se doma laskavostí, vytvořte si bezpečné útočiště. Cvičte uklidňující cvičení, jako je jóga, strečink a chůze. Zklidněte svou mysl četbou pozitivních materiálů a praktikováním meditace jakýmkoli způsobem, který uznáte za vhodný. Dopřejte si rovnováhu, kterou potřebujete, a všímejte si, kdy ji potřebujete vyrovnat. Chůze je skvělým cvičením pro znovunabytí rovnováhy.

Přečtěte si také