Denní horoskop RAKA na 16. 8. 2022

Rak 16. 8. 2022

Nerozhodnost vás může nechat stát na nádraží i poté, co všechny vlaky odjedou, Raku. Nasedněte do toho, který jede vaším směrem. Přidejte své jméno na seznam aktivních účastníků. Dnes není den, kdy byste měli čekat, až k vám přijde příležitost. Pokud vidíte něco, v co věříte, vydejte se směrem k tomu. Jednejte spontánně a nedělejte si starosti s následky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dnešního planetárního aspektu je skvělá pro to, aby vám poskytla pocit hlubokého bezpečí, pokud jde o významný vztah. Je to čas, kdy si můžete šeptat sladké vzkazy, povídat si o časech minulých a těšit se na to, co můžete oba sdílet v budoucnu. Je to vhodná doba k tomu, abyste si znovu potvrdili, co cítíte, a abyste se k sobě chovali mimořádně něžně.

Práce

Vesmírná energie způsobí ve vaší práci velké otřesy, ale to vám nevadí. Viděli jste, jak se napětí rodí, a jste na něj připraveni. Navíc z transformace, která pravděpodobně nastane, budete nakonec docela dobře těžit.

Peníze

Je pravděpodobné, že jste v hospodaření s penězi dobře organizovaní. Máte to v krvi. I když vaše evidence není nejlepší, pravděpodobně víte, kde co máte. Máte jedinečnou příležitost, zdánlivě z ničeho nic, nějak si svou práci přenést domů. Je to skvělá doba pro založení domácího podnikání nebo dokonce pro to, aby se stavba či rekonstrukce domů staly vaším novým zaměstnáním. Využijte svých schopností k dosažení nejlepších výsledků!

Zdraví

Dnes byste si měli díky vyrovnání planet odpočinout: je čas zaměřit se na sebe a hýčkat se! Udělejte si pořádek v tom, co je pro vás dobré. Dobré jídlo, dobrá společnost a ano  cvičení! Je důležité, abyste nechali své tělo vyjádřit svou syrovou energii, místo aby tato energie zůstala uzavřená v lahvích a nakonec se přeměnila na energii duševní. Využijte tento aspekt k zahájení fáze fyzické očisty. V tomto těle budete žít celý život!

Přečtěte si také