Denní horoskop RAKA na 16. 9. 2022

Rak 16. 9. 2022

Při nějaké události by mohl současný nebo potenciální milostný partner věnovat velkou pozornost ostatním, Rak. Mohli byste se cítit zanedbávaní a nemilovaní, jako by to váš přítel dělal proto, aby vám ublížil. Pravděpodobně tomu tak není. Váš partner se jen snaží být společenský a neuvědomuje si, že vás to rozčiluje. Věnujte se společným aktivitám. Váš přítel možná zareaguje stejně jako vy a přiběhne!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Protože jste spíše jemný a oduševnělý člověk, může se vám dnešní den zdát poněkud bouřlivý. Zároveň vám však dodá odvahu navázat rozhovor s někým, kdo vás již delší dobu fascinuje. I když to možná nebude láska na první pohled, zjistíte, že toho máte tolik společného, že budete mít pocit, jako byste se znali odjakživa.

Práce

Možná se cítíte dost špatně kvůli nedávnému zhroucení vaší pracovní situace. Možná jste byli propuštěni nebo přesunuti na jinou pozici a pracujete méně dní v týdnu. Nesnižujte se k sobě. Vnímejte to jako příležitost, ne jako tragédii.

Peníze

Pocit expanze a náhlého prozření by vám mohl vnuknout myšlenku, kterou nyní prostě nelze zadržet. Vzhledem k tomu, že ve vašem domě vážných vztahů a manželství panuje aktivita, mohou nejlepší nápady na vydělávání peněz pocházet právě z těchto oblastí. Brainstorming kolem manželských a rodinných záležitostí by vás mohl přivést na nápad na knihu, koučovací program nebo jiný užitečný produkt. Prodávat ho nebude těžké.

Zdraví

Současné planetární uspořádání vás činí otevřenějšími vůči pravdám, které byste jinak mohli přehlédnout. Zkuste se upřímně zamyslet nad tím, co pro sebe děláte, co zvyšuje váš pocit pohody, a co děláte, co vaši pohodu omezuje. Váš osobní zdravotní režim musí být zcela specifický pro vaše potřeby. Některé bylinné látky, o nichž se říká, že působí blahodárně a uklidňujícím způsobem, jsou: jasmín, levandule, lotos a pomněnka. Zařaďte do svého koupelového rituálu svou oblíbenou vůni!

Přečtěte si také