Denní horoskop RAKA na 17. 12. 2022

Rak 17. 12. 2022

Dnes se zvyšuje emocionální napětí. Můžete být v čele dění, protože se dostanete výš a dál. Mějte po ruce mapu, jinak byste mohli skončit sami uprostřed ničeho. Ostatní lidé budou ve vašem přístupu hledat něco praktického, aby se v tomto období měli o co pevně opřít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Určité konflikty mezi vámi a milovanou osobou mohou být právě teď důvodem k obavám. Uspořádání planet může na povrch vynést jistá podráždění ohledně množství času, který každý z vás tráví doma, na rozdíl od času stráveného prací přesčas. Jako obvykle je upřímná diskuse jedinou cestou k postupnému a funkčnímu řešení. Netrpte mlčky - tím situaci jen zhoršíte.

Práce

Pokud jste čekali na vhodný okamžik, kdy požádat o povýšení nebo zvýšení platu, je nyní vhodná doba k tomu, abyste se rozhodli. Energie se pohybuje ve váš prospěch, tak toho využijte a požádejte o povýšení, které si právem zasloužíte.

Peníze

Pravděpodobně se nyní nacházíte ve finanční tísni. Pokud jde o změnu zaměstnání nebo kariéry, téměř jen mluvíte a málo konáte, nebo máte problém s tím, aby vás někdo vyslyšel, pokud jde o peníze. Ačkoli vám to nyní nemusí být příjemné, planetární spodní proudy zvláštním způsobem mění váš vnitřní život, a tím i vaši schopnost projevit peníze v budoucnosti.

Zdraví

Ve vzduchu je cítit odvaha a vy jste člověk, který si takových věcí všímá. Dnes se můžete cítit koketní, důvěřiví nebo dokonce trochu arogantní. Pravděpodobně bude lepší, když si část této odvážné energie schováte, protože budete pravděpodobně citliví a snadno se urazíte. Snažte se raději vyzvat sami sebe, než abyste hledali jiné, vnější výzvy. Uběhněte kilometr navíc, vyzkoušejte si novou jógovou pozici nebo se snažte vtěsnat cvičení do nabitého programu. Můžete také vyzkoušet některou z technik bojových umění prostřednictvím virtuálních kurzů nebo workshopů.

Přečtěte si také