Denní horoskop RAKA na 17. 6. 2023

Rak 17. 6. 2023

Raci, je vhodná chvíle, abyste se zbavili všeho, co vám ještě stojí v cestě za dosažením vašich cílů. Jistá překážka ve vás může vyvolat nutkání splynout s pozadím. Nezapomínejte, že jste individualita. Není to nic, co by bylo třeba překonat. Mělo by se to oslavovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt může způsobit, že budete vůči něčímu vlivu otevřenější, než byste ve skutečnosti chtěli být. Možná jste se neúspěšně snažili odrazit jejich nechtěné návrhy a byli jste zděšeni, když si toho zřejmě ani nevšimli. Seberte však odvahu; oni to pochopí, i když ne dnes. Jsou fascinováni něčím tajemným ve vás a myslí si, že je můžete učinit šťastnými.

Práce

Nastává vhodná doba pro zahájení nové etapy vaší kariéry. Nezapomeňte, že to nemusí být velký krok. I malá změna může být velmi efektivní. Udělejte si vědomý bod a začněte s novým zvykem nebo trendem, pokud jde o vaši práci.

Peníze

Vesmír vás nyní činí neuvěřitelně kreativními. Možná budete mít plno nápadů, jak vydělat více peněz, investovat je a využít je ke zlepšení svého života. Aspekty ovlivňují váš sektor dluhů a peněz jiných lidí. Buďte zde připraveni na to nejlepší i nejhorší a splaťte, co můžete.

Zdraví

Několik rad pro váš jídelníček: vyhněte se kofeinu. Je to v naší společnosti velmi rozšířená droga, ale nemusí být pro vás vhodná. Začněte otevírat svou mysl a chuťové buňky alternativním látkám, z nichž nejčastější jsou bylinné nálevy, zejména zelený čaj. Zátěž kofeinu na oči (zrak) vás může negativně ovlivnit. Zařaďte také čerstvé ovoce a zeleninu, které oči vyživují: meloun, brusinky a borůvky. Tyto chutné potravinové zdroje jsou rozhodně chutnější než jakýkoli lék.

Přečtěte si také