Denní horoskop RAKA na 17. 8. 2022

Rak 17. 8. 2022

Zaměřte více své síly na domov a rodinný život, Raku. Postarejte se o domácí záležitosti a věnujte se domácím pracím a povinnostem. Čím více toho uděláte pro svůj domov, tím více to bude ostatní inspirovat k tomu, aby se zapojili a pomohli. Možná budete mít potíže navázat kontakt s některými lidmi, a proto bude nejlepší, když si dopřejete nějaký čas o samotě.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planetární konfigurace naznačuje, že máte příležitost podívat se s chladnou hlavou na romantickou situaci, která vás v poslední době možná vedla v kruhu. Dnes potřebujete čas na to, abyste se důkladně zamysleli nad svými hodnotami a nad tím, co od vztahu skutečně chcete. Nenechte se do žádného rozhodnutí nutit ani na něj nespěchejte – tentokrát si dejte na čas. Vyplatí se to.

Práce

Snažte se dnes příliš nespoléhat na elektronické přístroje a zařízení. Informace pocházející z počítačů nemusí být zcela pravdivé. Je možné, že takové věci vám řeknou určitou stránku věci, ale nemohou vám poskytnout celý obraz.

Peníze

Je pravděpodobné, že jste v hospodaření s penězi dobře organizovaní. Máte to v krvi. I když vaše evidence není nejlepší, pravděpodobně víte, kde co máte. Máte jedinečnou příležitost, zdánlivě z ničeho nic, nějak si svou práci přenést domů. Je to skvělá doba pro založení domácího podnikání nebo dokonce pro to, aby se stavba či rekonstrukce domů staly vaším novým zaměstnáním. Využijte svých schopností k dosažení nejlepších výsledků!

Zdraví

Díky dnešnímu tranzitu se budete tento měsíc cítit o deset let mladší, a to aniž byste se o to snažili! Můžete se cítit co nejlépe, pokud tento tranzit uplatníte při tréninku a zapojíte ho do posilování nebo kardio cvičení, které vám kdysi připadalo náročné. Tento aspekt vám dodá sílu deseti šálků kávy bez jakýchkoli negativních vedlejších účinků! Zkuste se vyhnout kofeinu a zvyšte také příjem vody!

Přečtěte si také