Denní horoskop RAKA na 17. 9. 2022

Rak 17. 9. 2022

Rak, můžete očekávat velké změny. Všechna ta tvrdá práce, kterou jste odvedli na rozvoji svého sebevědomí, se projevuje, a to přitahuje příležitosti jako včely med. Kromě toho je vaše vášeň právě teď vysoká, a tak si vyhraďte soukromý čas se svou polovičkou. Naplánujte si romantický večer, otevřete láhev vína a oslavujte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní konjunkce planet má potenciál pro spoustu zábavy a smíchu. Váš partner by však mohl shledat váš smysl pro humor poněkud pokřiveným, což by mohlo zhatit potenciálně romantickou příležitost. Možná budete muset vysvětlit, že to není nic osobního; je to jen váš jedinečný pohled na život, který vám často umožňuje vidět vtipnou stránku, i když se ostatní zdánlivě mračí.

Práce

V současné době cítíte určitý tlak, protože nejdete po nějaké předepsané "cestě". Váš přístup nemusí být nutně tradiční, a tak možná máte pocit, že je neplatný. Nedělejte to. Vaše cesta je pro vás ta správná.

Peníze

Pocit expanze a náhlého prozření by vám mohl vnuknout myšlenku, kterou nyní prostě nelze zadržet. Vzhledem k tomu, že ve vašem domě vážných vztahů a manželství panuje aktivita, mohou nejlepší nápady na vydělávání peněz pocházet právě z těchto oblastí. Brainstorming kolem manželských a rodinných záležitostí by vás mohl přivést na nápad na knihu, koučovací program nebo jiný užitečný produkt. Prodávat ho nebude těžké.

Zdraví

Dnešek by mohl přinést pozornost na oblast hrdla, která může být při současném tranzitu obzvláště citlivá. Existuje několik homeopatických postupů, které pomáhají při infekci v krku: astragalus, echinacea, kloktání soli rozmíchané v teplé vodě a přikládání čerstvého citronu na jídlo. Zraněné hrdlo vysílá tělu zprávu, aby nemluvilo. To vede k internalizaci emocí a může způsobit psychické potíže. S ohledem na tento stav se snažte pročistit svůj lymfatický systém.

Přečtěte si také