Denní horoskop RAKA na 18. 10. 2022

Rak 18. 10. 2022

Dnes byste mohli mít málo energie, a proto je tento den ideální k tomu, abyste zůstali doma a četli si nebo dokončili nějaké papírování. Není to nijak okouzlující, ale alespoň to nevyžaduje mnoho energie. Jakékoli psaní, které potřebujete udělat, bude jasné a plynulé. Máte dar a dnes se ještě znásobí. Tento příznivý den byste měli dobře využít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Způsob, jakým s vámi dnes mluví váš partner, si zamilujete. Jeho slova mají jemný a sexy podtón. Možná se stanete objektem intenzivně vášnivé touhy a zlomovým bodem v celém procesu svádění bude konkrétní rozhovor, který vám umožní uvědomit si, že mezi vámi existuje mnohem větší hloubka a skutečné porozumění, než jste si kdy uvědomovali.

Práce

Zmatené rozhovory a interakce s lidmi budou během dne běžné. Nemůžete tomu prakticky nijak zabránit, takže se snažte co nejlépe vyhnout tomu, abyste ostatní odsuzovali. Nikdo za to nemůže.

Peníze

Nyní jste ve fázi budování. To přináší další strukturu způsobu, jakým vyděláváte peníze, a také celkově větší bezpečnost. Vše vzniká jako výsledek tvrdé práce a úspor. Aspekty ovlivňují váš domov a vnitřní emoce. To, co dnes vyděláte, byste měli vynaložit buď na nákup nemovitosti, nebo na modernizaci toho, co již máte.

Zdraví

Přát si být někde jinde je recept na špatnou náladu! Nezáleží na tom, co říkáte, ale spíše na tom, co děláte, takže pokud chcete odjet, je čas začít plánovat dovolenou! Pokud jste však pouze frustrovaní, poslouží vám, když prozkoumáte svůj jídelníček a pohybový režim. Cvičíte alespoň třikrát týdně? Pijete více vody, než jste si kdy mysleli, že je možné? To jsou realistické cíle, které vás zavedou někam jinam  dovnitř sebe sama.

Přečtěte si také