Denní horoskop RAKA na 18. 12. 2022

Rak 18. 12. 2022

Dnes můžete zažít emocionální vyvrcholení. Věci by mohly dojít až k vrcholu. Nebuďte překvapeni, pokud narazíte na vážný odpor. Svou energii volně rozptylujte, ale nebuďte překvapeni, pokud se vás ostatní lidé budou snažit strhnout opačným směrem. Klíčovým aspektem je pro vás flexibilita. Osvoboďte se od zábran a improvizujte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální vlivy vás vybízejí k tomu, abyste zvážili nové způsoby navazování vztahů. Pokud vás vždy přitahoval určitý typ člověka a v současné době se nacházíte ve fázi mezi, co se týče vztahů, pak se do dalšího příliš nehrňte. Pomohlo by vám experimentovat a prostě si užívat přátelské poznávání druhých, než se zavážete.

Práce

Malé příležitosti se dnes mohou proměnit ve velké, pokud jste ochotni se k tomu odhodlat. Vezměte malý nápad a udělejte z něj větší. Tímto způsobem vezmete malou částku peněz a ta se rozroste.

Peníze

Pravděpodobně se nyní nacházíte ve finanční tísni. Pokud jde o změnu zaměstnání nebo kariéry, téměř jen mluvíte a málo konáte, nebo máte problém s tím, aby vás někdo vyslyšel, pokud jde o peníze. Ačkoli vám to nyní nemusí být příjemné, planetární spodní proudy zvláštním způsobem mění váš vnitřní život, a tím i vaši schopnost projevovat peníze v budoucnosti.

Zdraví

Dnes je pravděpodobně den, kdy budete v pokušení odklonit se od zdravého jídelníčku nebo vynechat cvičení, které je tak důležité pro vaši pohodu. Ve vzduchu je cítit touha po útěku, která způsobuje, že se chování začíná spojovat s jídlem a leností. Pokud se dnes večer chystáte sedět doma a dívat se na film, zkuste udělat malé ústupky: zmrzlina na bázi sóji, popcorn s kvasnicovou příchutí místo másla, čerstvá limonáda místo sodovky.

Přečtěte si také