Denní horoskop RAKA na 18. 9. 2022

Rak 18. 9. 2022

Pokud získáte nečekanou finanční výhru, utrácejte ji moudře, Raku. Možná budete mít tendenci kupovat dárky nebo budete chtít dopřát partě lidí opulentní večer ve městě. Kde je však trvalá hodnota? Pečlivě investovaná malá část peněz se může rozrůst v mnohem větší, což vám poskytne mnohem více možností. Buďte obezřetní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Den pravděpodobně začne poněkud pochmurně, ale zlepší se, pokud se vám podaří proniknout k jádru problému, který se vás obou týká. I když se nemusí jednat o nic příliš vážného, přesto je třeba se nad tím zamyslet. Odstraňte toto téma z cesty, abyste si mohli užít nadcházející večer. Za tu námahu to opravdu stojí.

Práce

Někdo vám předkládá tvrdá fakta a vy, místo abyste se jimi zabývali racionálně, pravděpodobně ze všeho uděláte velké drama a celou situaci přeženete. Snažte se zůstat při zemi.

Peníze

Pocit expanze a náhlého prozření by vám mohl vnuknout myšlenku, kterou nyní prostě nelze zadržet. Vzhledem k tomu, že v oblasti vážných vztahů a manželství panuje aktivita, mohou nejlepší nápady na vydělávání peněz pocházet právě z těchto oblastí. Brainstorming kolem manželských a rodinných záležitostí by vás mohl přivést na nápad na knihu, koučovací program nebo jiný užitečný produkt. Prodávat ho nebude těžké.

Zdraví

Přestože jste jemný a emotivní člověk, jste stejně tak schopni hněvu a agrese. Většina lidí má však tendenci hněv a agresi internalizovat, což ničí imunitní systém i další životně důležité biologické systémy. Pokud jste se s tím v poslední době setkali, zvažte, zda nezačít s cvičením, při kterém (bezpečně) kopete, křičíte a mlátíte do neživých předmětů. Tato technika vám pomůže dostat ven hněv a zmírnit tlak a napětí.

Přečtěte si také