Denní horoskop RAKA na 2. 11. 2022

Rak 2. 11. 2022

Máte zahradu nebo pokojové rostliny, které se vám zdají trochu povadlé? Nedělejte si starosti s tím, zda všechny uhynou. Oživte je! Možná máte pocit, že s některými věcmi je víc starostí než užitku. Kupte si nějaký dárek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete mít náladu uspořádat malé setkání, na kterém se sejde několik přátel, kteří vám v průběhu let byli oporou a nabízeli pomoc a podporu. Jste-li svobodní, pak můžete také pozvat několik velmi vybraných postav, které mohou poskytnout zábavu svůdnějšího druhu. Ať už uděláte cokoli, buďte spontánní.

Práce

Situace se konečně obrací ve váš prospěch. Ostatní lidé vidí věci vašima očima, což přispívá k mnohem většímu porozumění mezi vámi a lidmi, se kterými pracujete. Buďte sami sebou a odměna se dostaví.

Peníze

Jste známí tím, že jste organizovaní, i když jen v mysli. Nyní můžete narazit na ideální situaci v pro vás ideální čas. Co říkáte na to, že jste organizovaní? Vesmír přináší příležitosti a zároveň signalizuje jakési spřízněné duše mezi vámi a vaší prací. Neptejte se, odkud to přichází. Prostě to sledujte, nebo toho později litujte.

Zdraví

Planetární energie působí jako oheň a voda, když se spojí, a vy se cítíte nabití. Chcete-li si tuto energii představit, představte si olympijského plavce. Představte si, jakou sílu a pohon potřebujete k pohybu v bazénu. Tento druh energie na vás nyní nějakým způsobem působí. Abyste zůstali klidní a vyrovnaní, prospěje vám nějaké cvičení, které rozšíří vaše plíce o vzduch. A při tom si uvědomíte, že skutečně můžete dosáhnout rovnováhy.

Přečtěte si také