Denní horoskop RAKA na 20. 12. 2022

Rak 20. 12. 2022

Představte si, že jste dnes součástí velkolepého sboru. Vaším úkolem je krásně zpívat, ale vnímat i ostatní hlasy. Dbejte na to, aby vaše píseň nepřehlušila nikoho jiného. Zůstaňte začleněni do dnešního dění. Nesnažte se být příliš vlezlí, ale ujistěte se, že je váš hlas slyšet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Srdeční záležitosti by dnes mohly být velmi intenzivní a vášnivé. Pokud se seznamujete s někým novým, můžete očekávat výbuch sopky, protože na vás působí mocné síly, které vám přinesou vztah, jenž vás změní zevnitř i zvenčí. Na dnešním vývoji rozhodně nebude nic normálního!

Práce

Dnes jste se ocitli v těžké situaci. Máte pokračovat ve svém aktuálním projektu s agresivním a riskantním přístupem, nebo zvolit zdrženlivější a konzervativnější taktiku? Než se rozhodnete, určitě důkladně prozkoumejte obě možnosti.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení zajištění své finanční budoucnosti. Štěstí a expanze ovlivňují romantiku, rodinu a zábavu. Je to skvělý čas na aktivity, které jsou prospěšné pro všechny, od on-line vzdělávacího kurzu až po nákup do domácnosti. Podporováno je i učení a výuka, takže si všichni odnesete důležitou životní lekci.

Zdraví

Dnes můžete pocítit posun ve své schopnosti soustředit se a praktikovat zdravý životní styl. Nebeské energie zvyšují vaši schopnost vnímat své emoce, nicméně mohou ve vás zůstat pocity rozpolcenosti. Máte tendenci upustit od cvičení, když nedostanete rychle odpověď, ale to by bylo právě teď pošetilé. Pokud jste včera cvičili jógu, skvělé. Dnes si ji zopakujte. Pokud dnes cvičíte poprvé po delší době, už jen to, že si zacvičíte, vám velmi pomůže.

Přečtěte si také