Denní horoskop RAKA na 21. 11. 2022

Rak 21. 11. 2022

Zlepšení vztahů s milostným partnerem nebo blízkým přítelem vás naplňuje optimismem, pokud jde o budoucnost a ještě více o přítomnost. Váš pocit vlastní hodnoty je silný a formulujete si pozitivní představy o svém životě v následujících měsících. Nedělejte si nyní žádné definitivní plány. Zapište si je a vraťte se k nim později, až růžová záře trochu vyprchá.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Rozhovor dnes otevírá mnoho dveří, ale musí vycházet z hlubšího nitra, a ne jen z planého tlachání, které pomáhá ukrátit čas. Vyjádření svých pocitů vám dá příležitost podělit se s milovanou osobou o některé pravdy, o kterých se vám možná dosud mluvilo obtížně. Je to čas opětovného spojení a usmíření na všech úrovních.

Práce

Až přijde čas, všichni vaši tvrdou práci a flexibilní přístup ocení ještě více. Lidé se na vás obracejí pro odpovědi a vy je máte. Vaše uzemněné a stabilní způsoby se vyplácejí. Ostatní si uvědomí, jak cenným přínosem jste.

Peníze

Nyní jsou tyto aspekty podobné, jako kdybyste se snažili nacpat zapálený dynamit do malé krabičky. Je pozitivní a dokáže vás pohánět kupředu k vašim cílům, ale je třeba s ním zacházet opatrně, protože je v něm tolik síly. Mohli byste ztratit nervy se spolupracovníky, šéfy, přáteli i členy rodiny. Místo toho si ujasněte, kde chcete být, a určete si směr, kterým se tam dostanete.

Zdraví

Dnes se držte toho, o čem víte, že je pro vás dobré. Ať už je to jóga, běhání, odpočinek, pití většího množství vody nebo zvýšená komunikativnost ve vztazích, pomůže vám to zmírnit pocit, že vás táhne několik různých směrů najednou. To, o čem víte, že vám neprospívá, ať už je to pití, kouření nebo používání nějaké falešné formy principu rozkoše k zamaskování vašich skutečných potřeb, se vám nakonec určitě vymstí. Dbejte na sebe.

Přečtěte si také