Denní horoskop RAKA na 22. 8. 2022

Rak 22. 8. 2022

Raci, právě teď prožíváte emocionální vrchol. Věci se blíží ke kritickému bodu. Drobné problémy ve vašich vztazích, které jste ignorovali, se vám vracejí. Nebuďte příliš paranoidní. Celý svět vás nechce dostat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tento den si asi nebudete nijak zvlášť užívat, i když vám možná bude dělat jisté zvláštní potěšení, když budete hrát dramatickou roli mučedníka. Planetární konfigurace naznačuje, že máte omezené možnosti. Všichni jsou mírně roztrpčení, včetně vaší milované osoby. Možná bude nejlepší nasadit svůj nejlepší, nejsladší a nejkonejšivější hlas, i kdybyste měli mluvit skrze zaťaté zuby.

Práce

Věnujte svou energii věcem, které pro vás plynou snadno. Nepokoušejte se pokročit v oblastech, ke kterým pociťujete odpor. Vesmír pro vás připravil jasnou a snadnou cestu. Přijměte tuto cestu místo toho, abyste dělali věci složitě.

Peníze

Je pravděpodobné, že jste v hospodaření s penězi dobře organizovaní. Máte to v krvi. I když vaše evidence není nejlepší, pravděpodobně víte, kde co máte. Máte jedinečnou příležitost, zdánlivě z ničeho nic, nějak si svou práci přenést domů. Je to skvělá doba pro založení domácího podnikání nebo dokonce pro to, aby se stavba či rekonstrukce domů staly vaším novým zaměstnáním. Využijte svých schopností k dosažení nejlepších výsledků!

Zdraví

Dnešní aspekt vám dodává sílu. Váš vzestup na vrchol pohánějí silné emoce, a to se vám líbí! Vaše obvyklá intenzita je tímto hravým tranzitem odlehčena, což vám pomáhá v komunikaci s ostatními. Dostaňte se s přáteli k jádru věci a najděte tam smích! Oddejte se svým pocitům zranitelnosti a oceňte, co to znamená mít přátele! Cvičení vám pomůže rozprostřít tuto energii do celého těla.

Přečtěte si také