Denní horoskop RAKA na 23. 9. 2022

Rak 23. 9. 2022

Ve vašem okolí by se dnes mohlo odehrávat mnoho aktivit, Raku. Pokud žijete ve větším městě, možná se v blízkosti natáčí film nebo se koná nějaká zpravodajská akce a shromažďují se davy lidí. Nestyďte se vyjít ven a podívat se, co se děje. Pokud ve městě nebydlíte, může jít o něco neškodnějšího. Každopádně očekávejte nějaké vzrušení.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky energii tohoto dne si můžete velmi dobře uvědomit, jaké máte štěstí. Máte skvělého, starostlivého a pečujícího partnera, který pro vás chce jen to nejlepší. A možná právě v tom je ten problém. Dobrého můžete mít až příliš. A tak zčistajasna přijde někdo jiný, kdo chce jen velmi zlobit. Volba je na vás a ano, rozhodně máte štěstí!

Práce

Váhání vás přijde draho. Teď není čas na váhání. Místo toho musíte být pevní a rozhodní. Mít odpovědi na jazyku je klíčem k získání respektu, který potřebujete od lidí ve svém okolí. Buďte silní ve svých slovech.

Peníze

Jste mimořádně upovídaní, zejména pokud jde o práci a peníze. Nejste spokojeni s tím, že věci necháváte tak, jak jsou (to je dobře!), a chcete provést nějaké pozitivní změny. Vaše vztahy ukazují cestu k lepšímu životu. Někdo (nebo více než jedna osoba) chce, abyste uspěli. Poslechněte si, co vám chtějí říct.

Zdraví

Jakkoli jste duchovně silní, musíte se potýkat s problémy s bázlivostí, abyste v tomto životě získali to, co chcete. Díky astrální energii, která je ve hře, vám je dopřán oddechový čas, během něhož můžete trochu bloudit a přemýšlet o věcech, což je u vás přirozená tendence. Zvažte však, zda se nezapojit do aktivit, jako je box, kickbox nebo karate, abyste si zvýšili sebevědomí a motivaci. Hrajte si na křik a údery ve vhodném prostředí. Kromě toho, že uvolníte všechnu tu nahromaděnou energii, můžete poznat novou stránku svého já!

Přečtěte si také