Denní horoskop RAKA na 26. 9. 2022

Rak 26. 9. 2022

Najděte svou vnitřní sílu, Raku. Je jí tam hodně a je připravena vybuchnout jako sopka. Nechte dnes svůj motor pohánět vášní a budete žasnout, kam až se můžete dostat. Nebojte se jít do extrémů. Vaše fantastické štěstí vás vytáhne z každé svízelné situace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne vás vybízí k tomu, abyste přemýšleli o navázání trvalého milostného vztahu. Musíte však projevit trochu více zápalu a odhodlání, protože váš partner by mohl být znepokojen tím, že často působíte tak strašně odtažitě. Musíte ho nějak přesvědčit, že pod tím robotickým zevnějškem se skrývá vřelé, něžné a milé srdce, které nekonečně a věčně bije jen pro něj!

Práce

Než se pustíte do realizace nápadu, ujistěte se, že jste ho důkladně prozkoumali. Máte tendenci se nadchnout natolik, že se okamžitě pustíte do práce, aniž byste nutně přemýšleli o důsledcích. Místo toho se musíte stáhnout a počkat.

Peníze

Jste mimořádně upovídaní, zejména pokud jde o práci a peníze. Nejste spokojeni s tím, že věci necháváte tak, jak jsou (to je dobře!), a chcete provést nějaké pozitivní změny. Vaše vztahy ukazují cestu k lepšímu životu. Někdo (nebo více než jedna osoba) chce, abyste uspěli. Poslechněte si, co vám chtějí říct.

Zdraví

Vaše intuice funguje úměrně tomu, jak dobře v noci spíte. Chcete-li posílit své metafyzické nadání, zkuste si vytvořit rituál před spaním, který budete dva týdny nábožně dodržovat. Cokoli vám přijde vhodné: hudba, horká koupel, rytmický tanec, protahování, zpívání ukolébavek, cokoli. Snažte se, aby váš spánkový rituál byl vrcholem každé 24hodinové periody. Po probuzení si zapisujte sny do deníku. Sledování vám pomůže zaznamenat váš pokrok.

Přečtěte si také