Denní horoskop RAKA na 27. 2. 2023

Rak 27. 2. 2023

Informace, které získáte z hloubi své psychiky, mohou vést k odhalení skvělého způsobu, jak zvýšit svůj příjem, Raku. Může to být něco, co jste četli a zapomněli, nebo něco, co jste zaslechli v restauraci. Ať už je to cokoli, pečlivě to prozkoumejte, a pokud se vám informace bude zdát přesná a užitečná, jděte do toho. V těchto dnech se bohatství získává překvapivými způsoby.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se pravidelně nezblázníte, možná o něco přicházíte. Dnešní aspekt znamená, že máte šanci se uvolnit a přitom potkat někoho výjimečného. Dobře se dnes podívejte na svůj život a rozhodněte se, které oblasti byste nejraději změnili. Až tímto procesem projdete, budou vás přitahovat nové milostné zájmy.

Práce

Váš plán je dobrý, ale nedaří se vám přimět elektronické přístroje a počítače ke spolupráci. Máte pocit, že všechny formy technologie jsou proti vám. Nebuďte frustrovaní. Přistupujte k věci metodicky, krok za krokem. Vězte, že jste chytřejší než váš počítač.

Peníze

Tento týden se můžete cítit frustrovaní při snaze o finanční pokrok. Vaše zadluženost je předmětem nežádoucí pozornosti. Pokud si nedáte pozor, mohli byste snadno upadnout do deprese. Dobrou zprávou je, že máte spoustu energie na to, abyste vytrvali a vše splatili. Možná ji budete chtít rozfofrovat na rodinu a zábavu. Odolejte tomuto nutkání, alespoň pro tento týden.

Zdraví

Dnešní astrální energie posiluje váš přirozený smysl pro uzemnění. Krk, hrdlo a štítná žláza jsou zvláštní oblasti těla, o které je třeba obzvláště pečovat. Štítná žláza řídí naši fyzickou hmotnost. Pravidelné cvičení, které provádíte, pomáhá štítné žláze chránit vaše tělo před přibýváním nebo ubýváním na váze. Pokud sedíte u počítače, věnujte zvláštní pozornost krku. Nezapomeňte si tyto svaly během dne protáhnout.

Přečtěte si také