Denní horoskop RAKA na 27. 3. 2023

Rak 27. 3. 2023

Dnes se mohou vyskytnout některá nepříjemná místa, která by mohla být obtížně odstranitelná, Rak. Ať děláte, co děláte, dopadnete jen o kousek vedle. Možná vám vaše nerozhodnost příliš ztěžuje efektivitu. Váš lehkovážný způsob, jakým se přirozeně necháváte unášet proudem, usnadňuje ostatním lidem manipulovat s vámi, aby dělali to, co chtějí. Převezměte kontrolu nad situací.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když by bylo hezké si myslet, že své drahé polovičce bezmezně důvěřujete, současné postavení planet vás vybízí k tomu, abyste se vydali jinou cestou. To by mohlo znamenat, že budete i nadále stále více podezřívaví a nespokojení kvůli události, která vzbuzuje vaši nedůvěru. To nejhorší, co dnes můžete udělat, je stáhnout se do ublíženého mlčení. Nejlepší by bylo probrat své nejhlubší obavy a zjistit, že jsou nepravdivé.

Práce

I když jste mimo své pracoviště, pravděpodobně v sobě cítíte napětí už při pouhém pomyšlení na něj. Bolesti hlavy, které vás dnes potkávají, přímo souvisejí se stresem, který v práci zažíváte. Najděte si pro tuto energii zdravý odbyt.

Peníze

Váš domácí sektor je pod drobnohledem. Ačkoli je zde umístěná energie poměrně příznivá a mírná, možná byste se měli podívat, kolik měsíčně utrácíte za svůj domov. Pokud je to třeba upravit, je na to vhodná doba, ne až budete pod tlakem. V oblasti práce vás čekají samé dobré zprávy. Čeká vás lepší situace, pokud budete dostatečně trpěliví a necháte si ji líbit.

Zdraví

Astrální energie ve hře přináší rovnováhu. Možná se přistihnete, že pochybujete o rovnováze svého pracovního a soukromého života. Problémem by mohlo být uvědomění si svých skutečných cílů a přání a stanovení vhodných hranic. Vezměte si například situaci týkající se cvičení. Musíte se držet nastavené rutiny cvičení a zároveň dbát na to, abyste pracovali na hranici svých možností. Když se držíte při zemi a nedíváte se nahoru, ztrácíte zásadní půdu pod nohama.

Přečtěte si také