Denní horoskop RAKA na 27. 8. 2022

Rak 27. 8. 2022

Díky přílivu vnitřní síly byste mohli mít pocit, že dokážete přenést hory, Raku. Pokud jste uvažovali o akci, kterou ostatní považují za nemožnou, je čas ji uskutečnit. Kariérní záležitosti, milostné vztahy a tvůrčí projekty by se díky vašemu pečlivému úsilí mohly výrazně posunout kupředu. Zamyslete se, sepište si své nápady, zvažte všechny eventuality a vyrazte vpřed!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Na takovou výjimečnou osobu můžete narazit na nepravděpodobných místech. Dnešní planetární konfigurace naznačuje, že máte šanci, že se vaše pohledy setkají v čekárně u lékaře, na veterině nebo v práci. Budete mít pocit přitažlivosti a pocit, že se znáte odjakživa. Mohlo by to být báječné, a tak se nechte unášet proudem.

Práce

Teď není čas na to, abyste manipulovali s ostatními lidmi nebo jejich rozhodnutími. To povede k obrovskému zmatku na pracovišti a vyvoláte tím vůči sobě velkou nelibost. Takovým věcem je lepší se zcela vyhnout.

Peníze

Hledáte způsoby, jak dát o svých skvělých produktech a službách vědět, ale reklama může být příliš drahá. Sociální média vám mohou pomoci. Vesmír nabízí kreativní řešení otázky zviditelnění a poskytne vám vše, co potřebujete, abyste o sobě dali vědět světu. Odtud už je jen krátká cesta k bohatství.

Zdraví

Vaše intuice může být dnes tak silná, že si důsledky uvědomíte až za několik dní. To pro vás není nijak neobvyklé, ale možná se v důsledku toho budete cítit trochu ospale. Nemusí to nutně znamenat, že musíte mít méně energie než obvykle. Je naprosto důležité, abyste zůstali fyzicky aktivní, když máte několik dní intenzivní emoční "mlhu". Pokud je to možné, projděte se během polední pauzy. Cokoli, čím můžete tento den obohatit o fyzickou dynamiku, vám udělá dobře.

Přečtěte si také