Denní horoskop RAKA na 27. 9. 2022

Rak 27. 9. 2022

Raci, nenechávejte nikoho na holičkách, když se dnes proháníte svým světem. Jste natolik pohlceni svými dobrodružstvími, že si neuvědomujete ostatní lidi, kteří by potřebovali více pozornosti. Při svém nekonečném hledání něčeho většího a lepšího jste možná ztratili kontakt s úžasnými věcmi, které máte přímo před sebou.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste čekali a čekali a čekali, až se objeví ten pravý člověk, který naplní váš život láskou, využijte dnešní energii. To slibuje opojnou vášeň, která není obvykle dostupná všem. Tak se pusťte do zabíjení. Udělejte krok k někomu, kdo je pro vás obzvlášť přitažlivý, a do konce večera byste mohli být hluboce zapleteni.

Práce

Vaše divoké dramatické eskapády, které se točí kolem práce, jsou možná dobré pro získání Oscara, ale nejsou tak dobré pro získání respektu lidí, se kterými pracujete, zejména dnes. Ostatní toho možná moc nenamluví, ale ve skrytu duše vás odsuzují.

Peníze

Snažíte se říct víc o tom, co máte na mysli, když jde o práci a peníze. Je ideální čas vyjádřit se ke svým prioritám a být vyslyšen ve všech otázkách týkajících se peněz. Nedovolte, aby vás někdo jiný v práci nebo v blízkém vztahu příliš ovládal svými představami o penězích. Společně můžete přenést hory doly, sami už tolik ne.

Zdraví

Rádi objevujete nové myšlenky, svá vlastní duševní dobrodružství, a dnešní astrální energie vám v tom velmi pomáhá. Vaše idealistická povaha vás svádí k tomu, abyste se zaměřili na utopické sny. Tuto energii pociťujete jako esenci možnosti a bude to pro vás období emocionálního optimismu. O čemkoli, o čem jste dosud pochybovali, že je ve vašem zdravotním nebo stravovacím režimu možné, je nyní čas to vyzkoušet. Nemusí to být žádný maraton. Začněte v malém a můžete své sny uskutečnit!

Přečtěte si také