Denní horoskop RAKA na 28. 8. 2022

Rak 28. 8. 2022

Raci, jiné povinnosti by vás dnes mohly zdržet od milované osoby. Pokud máte na dnešní večer nějaké plány, nebo i když je nemáte, může to pro vás být poněkud deprimující. Kde je ten, koho milujete? Je váš partner někde venku a baví se, zatímco vy pracujete jako blázen? Netrapte se takovými myšlenkami.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární konfigurace vám umožňuje ztratit se v myšlenkách na milovanou osobu. Možná se přistihnete, že vzpomínáte na určité chvíle, které jste spolu prožili, a přemýšlíte o časech, které teprve přijdou. Možná však bude zábavnější se skutečně sejít a někam romanticky vyrazit. Pusťte si dobrý film nebo se projděte na nějakém krásném místě. Proč si to jen představovat, když to můžete zažít doopravdy?

Práce

Vaše energie se velmi dobře snoubí s energií ostatních lidí a vytváří tak předpoklady pro pozitivní vztahy všude kolem. Uděláte obrovský pokrok v jakémkoli úkolu, do kterého se pustíte. Vaše sebedůvěra je vysoká a váš fyzický pohon je silný.

Peníze

Hledáte způsoby, jak dát o svých skvělých produktech a službách vědět, ale reklama může být příliš drahá. Sociální média vám mohou pomoci. Vesmír nabízí kreativní řešení otázky zviditelnění a poskytne vám vše, co potřebujete, abyste o sobě dali vědět světu. Odtud už je jen krátká cesta k bohatství.

Zdraví

Tohle by mohl být nezapomenutelný večer! Přinejmenším je to dobrý večer, kdy se můžete opravdu dobře bavit, ať už to pro vás znamená cokoli. Dnes se cítíte ve svém živlu a rozhodujete o všem vy! Pohodlně se usaďte a představte si svůj dokonalý den, odpoledne, večer, a pak se do toho pusťte a uskutečněte ho. Nezapomeňte někde počítat s uvolněním své fyzické energie. Je důležité dodržovat základní rutinu, ale zbytek večera je na vás.

Přečtěte si také