Denní horoskop RAKA na 29. 12. 2022

Rak 29. 12. 2022

Raku, nesnažte se dnes najít odpovědi, protože se pravděpodobně budete cítit ještě více frustrovaní, než když jste začali. Čím méně se budete snažit vnucovat druhým svou vůli, tím více zjistíte, že věci jdou automaticky vaším směrem. Dnešek není o hledání řešení problémů, ale o tom, abyste si užili to, co jste se již naučili a čeho jste dosáhli. Udržujte věci v lehkém duchu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální aspekt ve hře vytváří skvělou atmosféru, pokud dokážete být realističtí ve svých vztazích. Může se objevit tendence uchopit určitou myšlenku a hned se vydat na cestu, nebo se pomocí určitých nápadů snažit uniknout z náročného každodenního života. Tuto energii však můžete také velmi pozitivně využít k tomu, abyste si společně užili nádherný romantický večer.

Práce

S lidmi ve své kanceláři se dnes budete cítit nevyrovnaní. Zdá se, že každý pracuje na jiné vlnové délce, což vám ztěžuje navázání kontaktu s lidmi tak, jak potřebujete. Tento den není vhodný k tomu, abyste si vynucovali týmové úsilí.

Peníze

Vaše finanční situace sice není taková, jakou byste si přáli, ale užitečný aspekt vám tento týden zvedne morálku. Důraz na minulé životy a karmu vás nabádá, abyste si dávali pozor na to, jak se chováte, zejména pokud jde o vaše slova, která mohou vážně zranit. Mezitím přicházejí peníze, když využijete společných investic a nemovitostí.

Zdraví

Je to vhodná doba pro povzbuzení různých aspektů vašeho vnitřního já, aby vyšly ze skrytu, a pomohly tak změnit vaše návyky tak, aby odpovídaly vašim skutečným potřebám. Odbourávání starého a přijímání nového je upřednostňováno, a proto je třeba rozvíjet dovednosti pečlivého zacílení a pečlivého následování. Buďte ostražití ve svých zdravých rozhodnutích (rozhodněte se pít velké množství vody!) a buďte ještě ostražitější v otevírání se, abyste se dozvěděli, co je uvnitř.

Přečtěte si také