Denní horoskop RAKA na 29. 5. 2023

Rak 29. 5. 2023

Nuda a apatie by vás mohly svádět k tomu, abyste běželi do nákupního centra a utratili spoustu peněz za luxusní zboží. Mohli byste to přehánět s jídlem a pitím. To vám může dočasně zlepšit náladu, Raci, ale nakonec budete mít jen prázdnou peněženku a bolest žaludku. Dopřejte si, ale všeho moc škodí. Tento pocit zítra pomine a vy přece nechcete litovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální konfigurace může naznačovat, že nedávné zklamání v milostném vztahu na vás doléhá silněji než v poslední době. Určité emoce jsou blíže k povrchu a možná bude třeba se jim postavit. Ale netlučte se kvůli tomu; vnímejte ponaučení a jděte dál s vědomím, že v moři jsou jistě i jiné ryby a jedna z nich je ta vaše.

Práce

Zeptejte se sami sebe, co můžete udělat pro to, abyste byli více prospěšní druhým. Nyní je čas, abyste dělali práci pro druhé lidi, nejen pro sebe. Tyto velkorysé skutky laskavosti vám v karmickém světě přinesou velké body. Darujte svůj čas a energii.

Peníze

Možná si myslíte, že něco v práci je příliš dobré, než aby to byla pravda, ale pravda to je. Než abyste se na to dívali přes růžové brýle, buďte raději skuteční. Tuto energii nejlépe využijete prostřednictvím své představivosti a kreativity, nikoli iluzí. Ačkoli aspekty vytvářejí velkou sílu, připravte se na hrbolatou jízdu.

Zdraví

Tento den je skvělý k prosazení vašich snů a vizí. Pokud byste se chtěli za dva měsíce vidět o něco zdravější, je dnešní den skvělý k tomu, abyste si zaplavali pár koleček navíc nebo dvakrát vyběhli kopec. Pokud se vidíte jako větší společenské zvíře, než jste byli v posledních šesti měsících, je dnešní den skvělý k tomu, abyste vyzkoušeli seznamovací aplikaci nebo se překvapili nějakým jiným způsobem. Je to den zábavy, den, kdy můžete začít něco podnikat, a především den, kdy se můžete projevit takoví, jací chcete být.

Přečtěte si také