Denní horoskop RAKA na 29. 7. 2024

Rak 29. 7. 2024

Je to pro vás úžasný den, Raku. Váš žoviální přístup ke každé situaci je přesně to, co vám lékař naordinoval. Travte čas s dětmi a užívejte si jejich kouzelného světa. Bez zábran rozdávejte svou lásku a náklonnost lidem kolem sebe. Postarejte se o to, aby se koutky úst lidí stáčely nahoru, a ne dolů. Přátelský přístup vás dovede daleko.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den by měl být díky nebeské energii velmi slibný v oblasti romantiky. Někdy to vyžaduje hodně odvahy říct člověku, co k němu opravdu cítíte, ale s pomocí magie okamžiku nebudete mít příliš mnoho problémů, zvláště když existuje tolik nápaditých způsobů, jak na to jít. Přemýšlejte o tom.

Práce

Sebevědomí, které máte na začátku dne, nemusí vydržet tak dlouho, jak byste si přáli. Nedělejte si s tím starosti. Nemusíte být vždy „zapnutí“ na sto procent. Nebojte se na chvíli odejít do zákulisí a dobít si baterie.

Peníze

V tomto týdnu máte aspekty, které ovlivňují váš osobní projev. Můžete se inspirovat styly z minulosti nebo jen způsobem, jakým jste o sobě dříve přemýšleli, když zvažujete, jak změnit svůj přístup. Kosmos vám pomůže přinést více v krátkodobém horizontu a zvážit, jak byste mohli přidat další zdroje příjmů.

Zdraví

Planetární energie vám dává konkrétní touhu proměnit své nejinspirativnější myšlenky ve skutečnost. Pokud se považujete za běžce na dlouhé tratě, ale nikdy jste neuběhli ani kilometr, běžte pokud možno do nejbližšího obchodu se sportovním vybavením a jen se podívejte na boty a možná si popovídejte s člověkem, který má na starosti dané oddělení obchodu. Začněte si pomáhat, abyste se cítili pohodlně v oblastech, ve kterých byste chtěli růst. Po malých krůčcích. Dělejte dojem pouze na sebe.

Přečtěte si také