Denní horoskop RAKA na 29. 9. 2022

Rak 29. 9. 2022

Máte nepříjemný pocit, že byste měli něco udělat, ale nemůžete přijít na to, co to je. Tento pocit vás může trápit celý den. Nejlepší je zkusit si vzpomenout. Zkuste si sednout do horké vany. Opřete se, zavřete oči a nechte kolem sebe proudit vodu. Možná si na to teď nevzpomenete, ale později se vám to pravděpodobně vybaví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie tohoto dne vytváří zcela určitou hranici, pokud jde o vaše dnešní večerní rande. Oba víte, že k sobě navzájem chováte potenciálně hluboké city, ale nejste si jisti, zda jim máte podlehnout, nebo jim nechat ještě chvíli čas, než jim dáte plný průchod. Oba budete velmi silně pokoušeni a možná nebudete schopni odolat vášni, kterou k sobě cítíte.

Práce

Požádejte o veškerou možnou pomoc, místo abyste trvali na tom, že vše zvládnete sami. Často rádi demonstrujete svou sílu a nezávislost tím, že řešíte mnoho překážek najednou. Nyní není vhodná doba na to, abyste se tímto způsobem předváděli. Není to potřeba.

Peníze

Snažíte se říct víc o tom, co máte na mysli, když jde o práci a peníze. Je ideální čas vyjádřit se ke svým prioritám a být vyslyšen ve všech otázkách týkajících se peněz. Nedovolte, aby vás někdo jiný v práci nebo v blízkém vztahu příliš ovládal svými představami o penězích. Společně můžete přenést hory doly, sami už tolik ne.

Zdraví

Utrpení vám obecně není cizí. Váš klidný vnitřní svět je neustále přerušován a narušován děním v lidském světě. Abyste si udrželi rovnováhu, musíte mít jednoho nebo dva koníčky, které váš vnitřní svět posilují. Napadá nás malování nebo hraní hudby. Znalost toho, v jaké atmosféře se vám daří, je prvořadá. Dopřejte si to, co potřebujete, abyste se ve svém prostředí cítili bezpečně.

Přečtěte si také