Denní horoskop RAKA na 3. 10. 2022

Rak 3. 10. 2022

Dnes myslíte na vášeň. Budete se chtít setkat s romantickým partnerem. Nebuďte překvapeni, pokud se večer změní v dlouhý, zaujatý a velmi intimní rozhovor, při kterém odhalíte tajemství, o kterých jste si mysleli, že je nikdy nikomu nezopakujete. Mohli byste se dozvědět i poměrně překvapivé věci, i když nic, co by změnilo vaše pocity.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V životě, lásce a vztazích se často řídíš heslem "snadno přijít, snadno odejít". Dnes se zdá, že vás netrápí, zda s vámi vaše sladká láska zůstane, nebo ne. Cítíte se tak podivně lhostejní k jejich zoufalým prosbám, že jste připraveni jim říct, že je vám to koneckonců jedno. Neodmítejte je však úplně, protože jim na vás skutečně záleží! A vůbec, zítra je další den!

Práce

To, že jste možná na vyšší pozici než někdo, kdo právě nastoupil na vaše pracoviště, neznamená, že byste měli jeho nápady jakkoli přehlížet. S největší pravděpodobností se můžete od právě příchozí "nové krve" hodně naučit.

Peníze

Snažíš se říct víc o tom, co máš na mysli, když jde o práci a peníze. Je ideální čas vyjádřit se ke svým prioritám a být vyslyšen ve všech otázkách týkajících se peněz. Nedovolte, aby vás někdo jiný v práci nebo v blízkém vztahu příliš ovládal svými představami o penězích. Společně můžete přenést hory doly - sami už tolik ne.

Zdraví

Jste poměrně citliví na barvy, světlo a zvuk. Působí na vás domácí prostředí tak, jak by mělo? Kromě toho, co je v lednici a ve skříních (což je nesmírně důležité), máte na stěnách barvu barvy, kterou si přejete? Máte rostliny, které jsou schopny růst v dobře osvětleném prostoru? Máte takovou hudbu, kterou si rádi pouštíte v soukromí svého domova? Na těchto věcech záleží pro vaši pohodu stejně jako na čemkoli jiném!

Přečtěte si také