Denní horoskop RAKA na 31. 12. 2022

Rak 31. 12. 2022

Dnes, Raku, můžete začít pracovat na projektu, který jste chtěli realizovat už dlouho. Může to souviset s kariérou nebo s osobním životem, ale v každém případě by vás to mělo posunout jakýmkoli směrem, kterým se chcete vydat. Jedinou nevýhodou je, že byste na sebe mohli být příliš přísní a ke své práci příliš kritičtí. Snažte se být objektivní a dívejte se na svou vlastní práci stejně spravedlivě, jako byste se dívali na práci ostatních.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jednou z hlavních potíží, se kterou se občas potýkáte, je, že ačkoli se vám myšlenka vztahu líbí, když dojde na praktickou stránku věci, někdy se cítíte špatně. Nebeská konfigurace vás vybízí k tomu, abyste si o svých pocitech s někým výjimečným promluvili. Nemusí vás to nijak zvlášť těšit, protože budete muset probrat několik věcí, které nemusí být zrovna úžasné. Pamatujte, že když to uděláte i tak, nakonec se budete cítit lépe.

Práce

Nyní není čas přizpůsobovat se energii kolem vás. Dnes je den, kdy budete mnohem úspěšnější, když vystoupíte z davu a ukážete ostatním, že máte jedinečný dar, o který se můžete podělit. Buďte sami sebou.

Peníze

Vaše finanční situace sice není taková, jakou byste si přáli, ale užitečný aspekt vám tento týden zvedne morálku. Důraz na minulé životy a karmu vás nabádá, abyste si dávali pozor na to, jak se chováte, zejména pokud jde o vaše slova, která mohou vážně zranit. Mezitím přicházejí peníze, když využijete společných investic a nemovitostí.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává možnost zvážit obě strany problému a rozhodnout se, jaký závěr učinit. Spolupráce planetárních energií připomíná účinky kombinací: strava a cvičení, odpočinek a akce, čas o samotě a čas sdílený s ostatními, kdykoli je to možné. V každém spojení je aspekt přípravy a aspekt realizace. Vnést do svého života tento druh rovnováhy vyžaduje odhodlání  nestane se to náhodou. Meditujte (ať už to pro vás znamená cokoli) a soustřeďte se.

Přečtěte si také