Denní horoskop RAKA na 6. 10. 2022

Rak 6. 10. 2022

Energie dnes proudí hladce. Zdá se, že překážky se rozplynuly. Máte k dispozici velké množství energie. Máte silné myšlenky a emoce, které vás podporují. Spolupracujte s partnery a prosazujte své nápady. Vyslovte své vášně nahlas. Pomozte svým snům projevit se tím, že si je zapíšete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce je splněním vašeho snu. Pokud jste hledali dokonalou lásku, která existuje jen ve filmech a senzačních románech, pak ji možná dnes najdete na své cestě. Má všechny správné ingredience, jako je hluboká vášeň, skutečná péče a schopnost důvěry a zbožňování. A to je jen začátek. Hlavní chod bude ještě lepší!

Práce

Večírek skončil a nyní je čas pustit se do práce. Pokud se ocitnete v chmurách, pravděpodobně dostanete od nadřízených a/nebo spolupracovníků pohlavek. Vyhněte se tomu tím, že budete jednoduše dělat svou práci a nebudete si na ni stěžovat.

Peníze

Máte příliv štěstí, který uvolňuje proud šťastných zpráv od potenciálních zaměstnavatelů, klientů a zákazníků. Všichni chtějí kousek vašeho času, což se může zdát ohromující, ale téměř všechno jsou to dobré zprávy. Uvažovali jste mezitím o tom, že byste začali podnikat s příbuzným, rodičem nebo sourozencem? Možná je na čase o tom trochu popřemýšlet.

Zdraví

Lidé, kteří zdánlivě vědí, co chtějí a jak toho dosáhnout, vás snadno zaskočí. Nezapomeňte, že vaše přemýšlivá povaha má tendenci přisuzovat druhým velké zásluhy a zároveň se o ně připravovat. Přerušte tento vzorec, kdy se ocitáte ve vyjetých kolejích, srovnáváte se s ostatními, nebo ještě hůře, manipulujete s ostatními, abyste vyvážili nejistotu, kterou cítíte. Otevřeně komunikujte s těmi, kteří dělají věci, které byste chtěli umět: budete překvapeni, jak vám pomohou!

Přečtěte si také