Denní horoskop RAKA na 7. 12. 2022

Rak 7. 12. 2022

Očekávejte, že si dnes užijete. Jste ve skvělé kondici a pracujete na nejvyšší výkon. To jsou vynikající podmínky pro práci nebo tvorbu. Pokud budete mít příležitost, vaše mysl bude hýřit inovativními nápady. Do všeho, co dnes děláte, vkládejte úsilí. Pokud se vám naskytne příležitost podílet se na novém podniku, vážně o tom uvažujte. Mohl by to být chytrý krok.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vztahy se dnes zdají být smíšeným požehnáním. Na jedné straně jste oba ochotni udělat cokoli, abyste dosáhli správných změn a vyřešili určitý problém. Na druhou stranu si ani jeden z vás nepřeje vyvolávat rozruch a v některých ohledech byste raději nechali spící psy ležet.

Práce

Dnes dosáhnete zásadního průlomu ve své práci. S největší pravděpodobností k tomu dojde prostřednictvím uplatňování tradičnějších metod. Dnešní den není vhodný k experimentování s novými technikami, když ty osvědčené fungují stejně dobře.

Peníze

Pokud utrácíte těžce vydělané peníze, obvykle za něco, co povzbuzuje smysly. V tomto životním období však můžete přehodnotit své sny a cíle. Je čas zamyslet se nad tím, zda byste neměli svůj čas a peníze vložit tam, kde jsou vaše ústa. Pokud jste odkládali zahájení vlastního podnikání na vedlejší kolej, proč? Vaše tvrdá práce se nejen časem vyplatí, ale budete díky ní také mnohem šťastnější.

Zdraví

Poddat se tomu, co zvyšuje vaši sílu, je dobrý nápad. To jistě zahrnuje nějaký druh pohybu. Doporučuje se jakýkoli druh cvičení, který vám zrychlí tep a zároveň protáhne končetiny: běh, bikram jóga, aštanga jóga, pilates atd. Soutěžní sporty se dnes nedoporučují, protože vaše energie by mohla být negativně ovlivněna dynamikou vítězství a prohry. Než začnete mluvit, nespěchejte; se slovy si budete umět poradit, pokud budete přesně vědět, co chcete.

Přečtěte si také