Denní horoskop RAKA na 9. 9. 2022

Rak 9. 9. 2022

Je nový den, Raku, a je to dobrý den k tomu, abyste dali najevo svou starostlivou stránku. Udělejte si čas na to, abyste se usmívali a povídali si s co nejvíce lidmi. Přitáhne je vaše přátelská osobnost a všichni si užijete společné chvíle. Pokud má někdo těžký den, dejte mu najevo, že vám na něm záleží. Věnujte několik minut naslouchání jeho problému a ukažte, že mu opravdu rozumíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Hluboká konverzace přináší do vztahů určitý pokrok. Dnes můžete mít příležitost mluvit o hlubokých a intenzivních tématech. Možná si budete moci popovídat s někým zcela výjimečným, protože se budete cítit připraveni diskutovat o konkrétních otázkách, které jsou obecně považovány za tabu. Právě to vám oběma umožní, abyste si navzájem až příliš dobře porozuměli. Čeká vás fascinující den.

Práce

Přeje vám hodně štěstí. Když prší, tak leje, a dnes se na vás valí ze všech stran. Následujte své srdce a budete vedeni přímo k příležitostem a úspěchu, na které jste čekali. Teď je váš čas zazářit.

Peníze

Nyní není nejdůležitější, kolik máte, ale spíše kvalita vašeho života, protože zvažujete, jak provést některé důležité změny. Láska a náklonnost se spojí s činorodostí a prosazením, což vám pomůže zapojit se do tvůrčích činností, jako je psaní, film, rozhlas a televizní projekty. Pokud jste v sobě tajně chovali touhu se angažovat, navštivte nějaký kurz nebo seminář.

Zdraví

Dochází k vynikajícímu planetárnímu aspektu, který povznáší váš emocionální svět na vrchol hory. Dívat se na své emoce s nadhledem je zdravá praxe, která posiluje sebedůvěru. Vědomé a pravidelné vytváření této perspektivy je cílem jógy. Najít správnou jógovou disciplínu a rutinu by mohlo být vaším cílem v tomto období. Jóga také výrazně pomáhá lymfatickému systému, který řídí náš imunitní systém.

Přečtěte si také