Denní horoskop RYB na 1. 12. 2022

Ryby 1. 12. 2022

Dávejte si pozor na otevírání úst v situacích, kdy to není vhodné. Když konverzace vázne, cítíte, že je vaší povinností se ozvat. Tím můžete spustit konverzaci na nevhodné téma. Možná budete chtít něco říct jen proto, abyste mohli přesunout pozornost na sebe. Lepší volbou je nechat ticho v klidu doznít.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Věnujte pozornost svým pocitům, které často ignorujete. Tentokrát je však obtížnější zavrhnout moudrost svého srdce ve prospěch blouznění své neklidné mysli. Prospělo by vám, kdybyste se zklidnili, podpořili prohlubující se pocit klidu a pak naslouchali onomu tichému hlasu uvnitř.

Práce

Proveďte dnes nezávislý průzkum nových technologií a nástrojů, které vám mohou pomoci ve vašem podnikání. Nezůstávejte pozadu, protože lidé kolem vás se díky novým přístrojům a softwaru dostávají dopředu. Nyní je čas, abyste je dohnali.

Peníze

Nastává období plné energie a vzrušení, zejména pokud jde o sdílení dovedností. Pokud jste vždycky chtěli vést kurzy nebo předávat své poselství on-line, je tento týden skvělou příležitostí začít. Vesmír naznačuje, že byste mohli přilákat publikum z celého světa a také si vydělat slušné peníze. Rozkvetou také vaše vztahy.

Zdraví

Toto období je především o transformaci, k čemuž budete obzvláště dobře uzpůsobeni a využijete postavení planet jako záchrannou síť k provedení potřebných emocionálních změn ve svém životě. Snažte se takříkajíc oddělit zrno od plev a soustřeďte se na vztahy, které vám dávají obživu. Stejně tak se rozhodněte jíst spíše to, co vám dodává sílu, než to, co vám ji bere. Dostatek odpočinku je nezbytný, když žijete naplno!

Přečtěte si také